Schladming

Gevarieerd en uitgestrekt


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Geschikt voor gevorderden
  • Kindvriendelijk
  • Gezellige après-ski
  • Goede mogelijkheid voor tochten

Wintersport groepsreis in SchladmingSchladming is een uitgestrekt skigebied dat onderdeel is van het Ski Amadé. Schladming is nog niet zo druk bevolkt met Nederlandse wintersporters als de omliggende gebieden zoals het Salzburger Sportwelt, maar Schladming kent toch al wel veel drukte. Het gebied telt in totaal 234 kilometer skipiste waarvan 98 kilometer blauwe, 119 kilometer rode en 17 kilometer zwarte piste. Het gebied is heeft voor zowel beginners als gevorderden iets te bieden. Zo zijn er een aantal mooie blauwe pistes voor de beginners, met name op de Hauser Kaibling vind je veel mooie afdalingen,  en kunnen de gevorderden mooie tochten maken door het gebied. En ook voor de skiërs en snowboarders die geïnteresseerd zijn in het freestylen zijn er faciliteiten, zoals een compleet funpark. Van nature valt er niet heel veel sneeuw in Schladming, maar dit hebben ze als gebied mooi opgelost door heel veel sneeuwkanonnen neer te zetten. En ook voor degene die liever een biertje drinken in de après-ski dan dat ze de tot 5 uur op de piste staan is er genoeg te doen. De beste après-ski vind je bij de Tenne! Wil je meer informatie over een wintersport groepsreis in Schladming? Kijk op onze reizenpagina of neem contact met ons op.

Off-piste mogelijkheden in SchladmingSchladming is niet de regio die het meest bekend staat vanwege zijn freeride mogelijkheden, maar er zijn hier en daar wel een paar mooie afdalingen te vinden. Vooral voor de beginnende wintersporter zijn er een paar mooie stukken off-piste terrein te vinden direct naast de pistes. De doorgewinterde freerider heeft in dit gebied niet heel veel te zoeken. Door de ligging van het gebied is het niet heel sneeuwzeker, wat het soms ook lastiger maakt om off-piste goed terrein te vinden dat nog begaanbaar is. Tijdens onze poederjacht zoeken wij liever gebieden uit die 100% sneeuwzeker zijn op dat moment.
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in SchladmingDenk je aan een wintersport met familie en kinderen in Schladming? Dan moet er natuurlijk voor ieder familielid genoeg te doen zijn in het gebied. Het gebied van Schladming is erg kindvriendelijk, met meerdere kinderlanden en mooie blauwe pistes. Voor de meer gevorderde wintersporters van de familie zijn er uitdagende pistes en is de mogelijkheid om tochten te maken aanwezig. En aan het einde van de dag is er gezellige après-ski te vinden waar je je verhalen met elkaar uit kan wisselen. Je wintersport met familie en kinderen wordt begeleidt door onze eigen Flipside instructeurs. Zij zullen er alles aan doen om het een geslaagde vakantie te laten worden!

Leren skiën en leren snowboarden in SchladmingWil je met Flipside mee op trip, maar heb je nog helemaal geen wintersportervaring? Geen probleem! Tijdens onze trips wordt er les gegeven op ieder niveau, dus het is de ideale kans om te leren skiën en leren snowboarden. In Schladming zijn genoeg vlakke blauwe pistes te vinden en dan met name op de Hauser Kaibling vind je veel mooie afdalingen. Tijdens de lessen ga je samen met onze Flipside instructeurs aan de slag. Het zullen vooral in het begin intensieve dagen worden, met veel vallen en opstaan, maar als je eenmaal bochten kan draaien op je ski's of snowboard, wil je niet meer anders! Wil je meer weten over de mogelijkheden om te leren skiën en leren snowboarden in Schladming? Neem contact met ons op!

Skiles en snowboardles in SchladmingTijdens onze trips bieden we skiles en snowboardles aan voor ieder niveau. Kan je dus al snowboarden of skiën, maar wil je graag nog wat extra tips & tricks? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens je skiles of snowboardles ga je samen met één van onze Flipside instructeurs aan de slag om in een week zo veel mogelijk progressie en lol te maken. Tijdens de skiles of snowboardles maken de instructeurs gebruik van videoanalyse, die aan het einde van de lesdag besproken wordt. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden voor skiles of snowboardles of heb je bepaalde wensen hebben met betrekking tot de lessen, neem contact met ons op en laat het ons weten! 

Als single skiën of snowboarden in SchladmingHeb je al een singlereis bij ons geboekt? Of ben je nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden voor een singlereis in Schladming? Lees dan gauw verder. 
De bestemming van onze singlereis wordt pas een week van tevoren bekend gemaakt omdat wij 100% sneeuwzekerheid willen garanderen. Dus het zou zomaar kunnen dat Schladming tegen die tijd zo veel sneeuw valt dat het de ideale bestemming wordt voor de singlereis. Verder heeft het gebied ook alles, pistes voor beginners, voor gevorderden, veel variatie en een gezellige après-ski. Dus wie weet zien wij elkaar in Schladming!
Sitemap Reisverzekering afsluiten