Offerte
Wintersport groepsreizen zonder gedoe

Catch you on
the Flipside!

Met jouw vereniging op wintersport?

Al jarenlang zijn we bij Flipside gepassioneerd bezig met het organiseren van onvergetelijke wintersportreizen voor diverse verenigingen en grote groepen. Onze ervaring en toewijding hebben geleid tot een reputatie waar we enorm trots op zijn en onze focus is het organiseren van een wintersport groepsreis zonder gedoe.

Dit doen we door onderstaande punten en we verzorgen het vervoer, de accommodatie, de skipassen en de lessen.

Wat betreft de (aan)betalingen van individuele deelnemers van jullie vereniging, ook daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken. Bij Flipside nemen we graag deze verantwoordelijkheid op ons, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het beleven van jullie wintersportavontuur. We beloven een wintersportervaring zonder gedoe, zodat jullie optimaal kunnen genieten!

Met jouw vereniging op wintersport?

1 Wij nemen veel werk uit handen

Via ons eenvoudige online systeem, My Flipside, kunnen deelnemers van jullie vereniging zelf hun gegevens invoeren, betalingen doen, leswensen doorgeven en huurmateriaal boeken. Dit bespaart jullie niet alleen tijd en moeite, maar biedt ook gemak en flexibiliteit voor alle deelnemers. Bij Flipside streven we ernaar om het plannen van jullie wintersportreis zo soepel mogelijk te laten verlopen, van begin tot eind!

Via My Flipside organiseren we een wintersportreis zonder gedoe.

2 Jullie materiaal staat klaar bij aankomst

> Bij aankomst op locatie hoeven jullie geen tijd te verspillen. De gehuurde materialen staan vers gewaxt klaar voor vertrek naar de berg. Onze toegewijde reisleider staat klaar om jullie te verwelkomen en de skipassen uit te delen, waardoor alles soepel verloopt en jullie direct kunnen genieten van jullie wintersportavontuur. Bij Flipside streven we ernaar om jullie aankomst zo zorgeloos en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat jullie meteen kunnen beginnen met genieten!

Bij aankomst, snel de berg op!
Alle materialen, skipassen ready bij aankomst. Snel de berg op!

3 Geweldige accommodaties en skigebieden

Onze groepsreizen zijn altijd op maat en we doen graag een voorstel in verschillende prijsklassen. Als je een offerte aanvraag doet, sturen we altijd meerdere opties voor overleg. Onze focus ligt op het organiseren van een reis zonder gedoe.

Sneeuwzeker op wintersport met jouw groep
Alle materialen en skipassen, ready to go!

4 Geweldige Oostenrijkse Après-ski

Bij ons ben je verzekerd van meer dan genoeg keuze uit après-ski locaties. Interesse? Vraag direct een offerte aan of neem contact op met Stefan.

Op wintersport met jouw bedrijf
Een geweldige groepsreis, daar doen we het voor!
Stefan Greve

Ik heb de antwoorden voor je. Schroom niet!