Offerte

Hey, wij zijn Flipside!

Het is de nazomer van 2013. Florian en Philippe zitten op een zonnig terras in het centrum van Amersfoort. Elk jaar zitten de twee sneeuwfanaten samen om off-piste plannen te maken voor de komende winter. Dit keer wordt er iets anders besproken: de onderneming Flipside.

Inmiddels zijn we een 10+ jaar verder. Kevin en Aleks sloten zich later aan en zo is ons team flink gegroeid en onze ambities ook. We organiseren jaarlijks voor duizenden deelnemers een gave wintersportreis en we zijn dagelijks bezig met onze grootste passie.

Opgericht uit passie voor de sport en natuur

De sport, de sneeuw en het avontuur in een indrukwekkende omgeving. Dat is waarom we Flipside hebben opgericht. Iedereen wil van zijn passie zijn werk maken. Bij ons is dat gelukt. Nog steeds is deze passie voor alle teamleden de belangrijkste reden om bij Flipside te werken.

We hebben plezier in ons werk, en dat stralen we uit. Mede daarom weten veel bedrijven en verenigingen / studentengroepen ons te vinden.

My Flipside: Uniek online systeem

Wie met ons mee gaat op wintersport groepsreis, beleeft een geweldig avontuur. Met ons online systeem: My Flipside, zorgen we dat de (aan)betalingen, wensen voor materialen en skilessen zo eenvoudig mogelijk worden opgehaald bij de deelnemers.

We zorgen dat bij aankomst alle geboekte materialen klaarstaan, de skipassen gereed zijn en de lessen zijn ingeboekt bij de lokale skischool. Direct de piste op dus! Wel zo gemakkelijk.

Ons online systeem neemt veel werk uit handen.

Geen keuzemenu,
maar mensen

Bij ons heb je direct contact met de juiste persoon.

Aleks Schakel

Voor alle vragen over
MarCom en online systemen.

Florian Verhoef

Voor alle vragen over geboekte
reizen en personeel.

Philippe Petit

Voor alle vragen over financiën
en materiaalhuur.

Kevin van Son

Voor alle vragen over
inkoop en sales.

What's happening?

Bedrijfsuitje wintersport

08-07-2024
Aankomende seizoen de bergen en de Après-ski trotseren? Wij...

Bedrijfswintersport

20-05-2024
Wie wil dit nou niet? Wij organiseren groepsreizen naar de sneeuw voor...

Grote groep wintersport organiseren

27-04-2024
Proost! 👑

Op wintersport met Flipside

05-04-2024
De organisatie van een groepsreis naar de bergen kan een uitdaging...