Offerte
Wintersport groepsreizen zonder gedoe

Gaan jullie mee
de sneeuw in?

Welke groepen gaan mee op skireis?

Sinds 2013 weten de meest uiteenlopende groepen Flipside te vinden voor hun snowboard- of skireis. Elk gezelschap heeft één ding gemeen: ze kijken terug op een geweldig avontuur in de sneeuw en de natuur!

En dat zonder dat de wintersportcommissie weken kwijt is aan de organisatie. Want de organisatie regelen wij. Vooral bedrijven en verenigingen weten ons hierdoor goed te vinden.

Met jouw groep op wintersport

Eens iets anders
dan de kantoortuin?

Samen met je collega's eens iets compleet anders. Prachtige natuur in plaats van computers en vergaderzalen. Samen met jullie wintersportcommissie organiseren we wintersport groepsreis zonder gedoe.

Vervoer, Accommodatie, Materialen, Lessen? Check! We stroomlijnen een hoop communicatie met ons eigen online systeem waar deelnemers zelf materiaal- en leswensen aangeven, (aan)betalingen doen en de kamer- en lesindeling kunnen bekijken. In het Nederlands of Engels.

Wintersportreis voor bedrijf
Bedrijven kiezen voor Flipside

Wintersport groepsreizen voor studenten

Gaan jullie op wintersport met het dispuut, de jaarclub of de studievereniging? Flipside neemt de wintersportcommissie veel werk uit handen. Accommodatie, vervoer, materiaal en lessen?

We got it. Materialen en skipassen liggen klaar bij aankomst, jullie kunnen meteen de berg op! (Aan)betalingen van individuele deelnemers? Regelen wij.

Wij beloven jullie een wintersport zonder gedoe!

Wintersportreis voor studenten
Studenten kiezen voor Flipside