Offerte
Wintersport groepsreizen zonder gedoe

Wij maken het jullie het
zo makkelijk mogelijk

Op wintersport groepsreis, zo werkt het bij ons

De organisatie van een wintersportreis voor een grote groep kan een uitdaging zijn, daarom hebben we bij Flipside ons eigen eenvoudige online systeem ontwikkeld genaamd My Flipside. Hiermee nemen we veel werk uit handen, zodat jullie als organisatoren je kunnen concentreren op andere belangrijke aspecten van de reis.

Hieronder kan je meer lezen over hoe wij te werk gaan:

Op wintersport met een grote groep
1

Vraag een offerte aan en we doen een aanbieding op maat

Wij organiseren wintersport groepsreizen voor groepen van 20 tot 200+ deelnemers. Om op bestemming te komen hebben we (luxe) touringcars, maar eigen vervoer of vliegen is ook mogelijk. Overnachten kan in zowel hotels, pensions of chalets.

Ons eenvoudige systeem zorgt voor een makkelijke organisatie
2

Wij verzamelen alle gegevens en betalingen van jullie deelnemers

Via ons eenvoudige online systeem: My Flipside, schrijven deelnemers van de wintersport groepsreis zich zelfstandig in voor lessen en materiaalhuur. In het systeem staan ook de kamerindeling en de eventuele lesindeling voor de deelnemers. Wel zo makkelijk. De deelnemer kan het systeem in het Nederlands of Engels instellen.

Naast het ophalen van de benodigde informatie regelen wij ook alle (aan)betalingen direct met de deelnemer, voor de reis zelf, de materiaalhuur en de lessen.

Grote groepen gaan op wintersport met Flipside
3

Jullie materiaal en reisleider staan klaar bij aankomst

Zodra jullie aankomen met de touringcar of eigen vervoer, zijn jullie ready to go! Ons materiaal staat voor jullie klaar, dus geen gedoe bij de lokale verhuurshop en kwaliteit gegarandeerd. Onze reisleider zorgt dat alles soepel verloopt en deelt de skipassen uit. Scheelt weer een lange wachtrij.

Geen gedoe voor jullie wintersportvakantie
4

Geniet van een wintersport groepsreis zonder gedoe

Bij Flipside draait alles om een wintersportreis zonder gedoe, zodat iedereen vanaf het voortraject tot terugreis kan genieten van een onvergetelijke reis met jullie groep.

Alle bovenstaande punten dragen bij aan onze missie.

Al zin gekregen in jullie wintersport groepsreis?

Offerte aanvragen

Deze groepen
gingen jullie voor:

Gemiddelde waardering van onze klanten