Offerte
Wintersport groepsreizen zonder gedoe

Eens iets anders
dan de kantoortuin?

Met je bedrijf op wintersport!

Met het bedrijf op wintersport gaan is absoluut goed voor de teambuilding en biedt een geweldige kans om je collega's beter te leren kennen te midden van de adembenemende natuur en bergen! Er zijn wel meer goede redenen voor een wintersportgroepsreis, maar er is maar één argument dat echt overtuigend is: het is gewoon fantastisch om samen met je collega's op wintersport te gaan en 's avonds te genieten van de gezelligheid van de après-ski!

Bij Flipside verzorgen we jaarlijks de wintersportreizen voor honderden groepen, waar we enorm trots op zijn. Lees hieronder wat wij te bieden hebben.

Met jouw bedrijf op wintersport?

1 Jullie bedrijf gaat zonder gedoe op wintersport

Jullie wintersportcommissie staat klaar om een onvergetelijke skireis te organiseren. Maar wie heeft er tijd om achter iedereen aan te gaan voor de nodige informatie en betalingen? Bij ons is dat niet nodig! Dankzij ons eenvoudige online systeem, My Flipside, nemen wij de volledige organisatie van jullie groepsreis uit handen.

Of het nu gaat om accommodatie, vervoer, skihuur, skilessen of zelfs individuele betalingen van deelnemers... Wij hebben alles onder controle! Zo kunnen jullie je alvast verdiepen in de beste après-ski spots, zonder je zorgen te hoeven maken over de logistiek van de reis. Laat ons het werk doen, terwijl jullie je voorbereiden op een onvergetelijke wintersportervaring!

Met onze moderne aanpak, organiseren we een groepsreis zonder gedoe.

2 Jullie materiaal staat klaar bij aankomst

Bij aankomst op de bestemming kunnen jullie direct de bergen op voor een onvergetelijke wintersportervaring. Het materiaal staat namelijk voor jullie klaar in het hotel, zodat er geen gedoe is bij lokale verhuurwinkels. En als een paar schoenen niet precies past of een ski te kort blijkt te zijn, geen zorgen - we hebben meer dan genoeg reserve-uitrusting beschikbaar.

Onze ervaren reisleider staat paraat om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie tijd op de pistes. Met Flipside wordt jullie wintersportervaring echt zorgeloos en onvergetelijk.

Bij aankomst, snel de berg op!
Alle materialen, skipassen klaar bij aankomst. Snel de berg op!

3 Geweldige accommodaties en skigebieden

Wij organiseren wintersport groepsreizen naar Oostenrijk omdat de skigebieden rondom Tirol geweldig, sneeuwzeker en hoog zijn. We werken samen een heel aantal accommodaties, van budget tot luxe. Après-ski? Dan ben je in onze gebieden ook zeker aan het juiste adres.

Sneeuwzeker op wintersport met jouw collega's
Sneeuwzeker en hoog.

4 Jullie wintersport groepsreis is leuk voor het hele bedrijf

Of je nu een bedrijf hebt waar de helft van het personeel al hun hele leven op wintersport gaat en de andere helft nog nooit sneeuw heeft gezien, bij ons is dat geen probleem! Met onze flexibele aanpak kunnen collega's hun eigen lessen inplannen op basis van hun niveau, die vervolgens vooraf worden ingeboekt bij gerenommeerde lokale skischolen.

Zo kan iedereen op zijn of haar eigen tempo leren, altijd met een erkend diploma zoals het Änwater of Ländes diploma natuurlijk. Bij ons wordt wintersport voor het hele bedrijf een onvergetelijke ervaring, ongeacht het niveau!

Op wintersport met jouw bedrijf
Een geweldige groepsreis, daar doen we het voor!
Kevin van Son

Voor alle vragen over groepsreizen kan je contact met mij opnemen.