Offerte
Wintersport groepsreizen zonder gedoe

Weet je wat echt
een goed idee is?

Op wintersport met jouw studentenvereniging!

Gaan jullie als studenten op wintersport met het dispuut, de jaarclub of de studievereniging? Bij Flipside nemen we graag veel werk uit handen van de wintersportcommissie. Accommodatie, vervoer en materiaal? Geen zorgen, wij hebben het allemaal geregeld.

Wat betreft de (aan)betalingen van individuele deelnemers, ook daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken. Wij nemen dit graag voor onze rekening, zodat jullie je volledig kunnen richten op het genieten van jullie wintersportavontuur. Bij Flipside beloven we jullie een wintersportervaring zonder gedoe!

Met jouw studentenvereniging op wintersport?

1 Jullie groep gaat zonder gedoe op wintersport

Met ons eenvoudige systeem My Flipside kunnen alle studenten van jouw groep eenvoudig online hun leswensen, schoenmaten en andere belangrijke gegevens invullen voor hun wintersportavontuur.

Daarnaast kunnen ze ook direct de (aan)betalingen voor de reis en gekozen materiaal regelen via ons platform. Voor de aanvoerder is er een apart account om alles in de gaten te houden.

Met onze moderne aanpak, organiseren we een groepsreis zonder gedoe.

2 Ruim keuze in budget- én luxe- accommodaties

We bieden reizen in verschillende prijsklassen aan, speciaal ontworpen om aan de behoeften van studenten te voldoen. Onze focus ligt op het organiseren van een stressvrije ervaring, zodat jij en je medestudenten volop kunnen genieten van de sneeuw en de bergen.

Bij aankomst, snel de berg op!
Alle materialen, skipassen klaar bij aankomst. Snel de berg op!

3 Materiaal en skipassen klaar bij aankomst

Geen gedoe meer met lange wachtrijen en drukte bij lokale verhuurshops of Oostenrijkse skischolen. Bij ons nemen we al deze zorgen uit handen. We regelen niet alleen het vervoer en de accommodatie, maar ook alle benodigde materialen en skilessen op verschillende niveaus, allemaal ingeboekt bij gerenommeerde lokale skischolen.

Zo kun je direct na aankomst de berg op en volop genieten van jouw wintersportavontuur, zonder enige stress of gedoe.

Sneeuwzeker op wintersport met jouw studentengroep
Alle materialen en skipassen, ready to go!

4 Geweldige Oostenrijkse Après-ski

Bij ons ben je verzekerd van een overvloed aan keuzes wat betreft après-ski locaties. Of je nu op zoek bent naar levendige bars, gezellige restaurants of bruisende feestlocaties, wij hebben voor elk wat wils. Geïnteresseerd? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan of neem contact op met Stefan voor meer informatie. We staan klaar om jouw wintersportervaring onvergetelijk te maken!

Op wintersport met jouw studentenvereniging
Een geweldige groepsreis, daar doen we het voor!
Stefan Greve

Ik heb de antwoorden voor je. Schroom niet!