Offerte
Wintersport groepsreizen zonder gedoe

Wintersport groepsreizen
zonder gedoe

Maak kennis met Flipside!

Onze focus ligt op het organiseren van een wintersportreis zonder gedoe, voor bedrijfs- en studentengroepen. Wij organiseren meer dan 10 jaar groepsreizen naar de sneeuw voor de meest uiteenlopende groepen van 20 tot meer dan 200 deelnemers. Lees hieronder wat wij beloven.

1 Voortraject
gaat soepel

Als je bij ons een offerte aanvraagt krijg je binnen no-time enkele deals in je mailbox en via Whatsapp.

Met de meer dan 40+ partners waarmee we werken hebben we een breed aanbod van budget en luxe accommodaties. Zelfs prive-accommodaties behoren tot de mogelijkheden!

2 Alle gegevens
verzamelen

Via ons eenvoudige online systeem: My Flipside, kan iedere deelnemer individueel materialen huren en eenvoudig leswensen doorgeven.

Ook de (aan-)betalingen nemen we op deze manier uit handen. De aanvoerder van een groep kan de les- en kamerindeling maken.

3 Bij aankomst,
gelijk de berg op

Vanuit onze eigen verhuurschuur staat ons kwalitatief- en goed onderhouden materiaal afgesteld klaar bij aankomst.

Ook de skipassen zijn gereed en de reisleider zorgt voor een soepele ontvangst. Jullie lessen zijn ingeboekt bij de lokale skischool.

4 Een topreis met
jouw groep!

Alle deelnemers kunnen zelf wijzigingen doorgeven en vragen stellen via hun account.

Wij faciliteren en adviseren op locatie jullie groep graag over de mogelijkheden voor de leukste restaurants en apres-ski!

Waar willen jullie heen?

Bij Flipside streven we ernaar om aan al jullie wensen tegemoet te komen. Of jullie nu op zoek zijn naar budgetvriendelijke opties of naar luxe-accommodaties om jullie wintersportavontuur extra speciaal te maken, bij ons vinden jullie wat jullie zoeken. Maar dat is nog niet alles - voor wie op zoek is naar een echt exclusieve ervaring, bieden we zelfs de mogelijkheid van een privé-accommodatie. Wat jullie voorkeur ook is, wij zorgen ervoor dat jullie accommodatie perfect past bij jullie behoeften en budget.

Soepel voortraject en communicatie

'My Flipside' is ons eigen geavanceerde online systeem dat speciaal is ontwikkeld om het hele proces van het organiseren van jullie wintersportreis soepel te laten verlopen. Met dit systeem kunnen we alle benodigde informatie verzamelen van de individuele deelnemers, van persoonlijke gegevens tot leswensen en gewenste materiaalhuur. Bovendien handelt het systeem de (aan-)betalingen af, waardoor het financiële aspect moeiteloos wordt beheerd.

Maar daar blijft het niet bij! My Flipside biedt ook functionaliteiten waarmee jullie aanvoerder gemakkelijk de kamerindeling kan beheren en de uiteindelijke lesgroepen kan samenstellen. Dit alles met een paar eenvoudige klikken, waardoor jullie meer tijd overhouden om te genieten van de voorpret en alvast kunnen zoeken naar de beste restaurants en aprés-ski tenten.

Bekijk My Flipside

Deze groepen
gingen jullie voor:

Gemiddelde waardering van onze klanten

Catch you on the Flipside! - Catch you on the Flipside! - Catch you on the Flipside! -