Ski Arlberg

305 kilometer skiplezier


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Geschikt voor gevorderden
  • Veel off-piste mogelijkheden
  • Gezellige après-ski
  • Lange en brede pistes
  • Gevarieerde pistes

Wintersport groepsreis in Ski ArlbergWil je graag op wintersport groepsreis in Ski Arlberg? Dan kunnen we ons voorstellen dat je eerst iets meer wilt weten over het gebied. Ski Arlberg is een heel populair skigebied in Oostenrijk en bestaat uit meerdere dorpen, waarvan de bekendste Sankt Anton en Lech zijn. Het totale gebied van Ski Arlberg telt zo'n 305 kilometer aan pistes, waarvan er 131 blauw zijn, 123 rood en 51 zwart. Het gebied van Ski Arlberg heeft voor ieder wat te bieden. De mooiste blauwe pistes voor beginners vind je in Lech en Warth-Schröcken en de rode pistes in het gebied zijn lekker uitdagend voor de gevorderde wintersporter. Ski Arlberg is een erg sneeuwzeker gebied omdat het Arlbergmassief een gigantische sneeuwvanger is voor sneeuw uit het noorden én het westen, dus het maken van een dalafdaling is vrijwel altijd mogelijk in dit gebied. Ook vind je in Ski Arlberg bruisende après-ski, met als hoogtepunt de après-ski in Sankt Anton. Al met al is het gebied erg geschikt voor iedere wintersporter.

Off-piste mogelijkheden in Ski ArlbergDe off-piste mogelijkeden in Ski Arlberg zijn eindeloos, met als hoogtepunten Sankt Anton en Lech. Sankt Anton is een van de weinige gebieden waar je op poederdagen meer mensen buiten de pistes zal vinden dan op de pistes. Dit maakt wel dat het op een dag na een goede sneeuwdump erg druk zal zijn. De freeride mogelijkheden zijn dan ook eindeloos in Ski Arlberg. Een aantal van deze routes zijn gelijk vanuit de liften te bereiken en voor anderen zal je eerst een korte hike moeten doen. Maar als je dan na deze hike de top hebt bereikt, is de beloning om daarna naar beneden te skiën of boarden des te groter. Earn your line! Om nog onverspoorde stukken te vinden in het off-piste gebied zal je wel vroeg op moeten staan, want voor dat de klok 1 uur slaat zullen er overal al lijnen gezet zijn. Maar hoe gaaf is het om tijdens je poederjacht in Ski Arlberg 's ochtends vroeg, samen met de Flipside gids, aan het begin van een mooie afdaling te staan en de eerste lijnen te zetten?! Ski Arlberg wordt gezien als een freeride walhalla dus dat vroege opstaan is het meer dan waard.
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in Ski ArlbergWil je graag op wintersport met familie en kinderen in Ski Arlberg? Dan is het natuurlijk van belang dat er voor ieder familielid genoeg te beleven valt. De dorpen van Ski Arlberg hebben allemaal een kinderland en over het algemeen zijn de faciliteiten voor kinderen goed geregeld. Echter vind je de mooiste glooiende en brede blauwe pistes in Lech. Maar als ook de kinderen al wat wintersportervaring hebben, kun je al gauw overal in het gebied terecht. Ski Arlberg is een fijn, sportief gebied met voor iedereen wat wils. Door de nieuwe liftverbinding tussen Zürs en Sankt Anton is de mogelijkheid tot het maken van tochten alleen maar gegroeid en kan je met je familie er gerust een dag op uit zonder ook maar één keer dezelfde piste te pakken. Onze Flipside instructeurs laten graag zien wat er allemaal mogelijk is in dit gebied!

Leren skiën en leren snowboarden in Ski ArlbergWil je graag leren skiën of leren snowboarden? Dan ben je bij Flipside aan het juiste adres, wij bieden namelijk skilessen en snowboardlessen voor ieder niveau. Ski Arlberg is zo'n groot gebied, dat er meer dan genoeg blauwe pistes te vinden zijn voor beginners. De mooiste vind je echter in Lech en Warth-Schröcken. De blauwe pistes hier zijn mooi breed en glooiend. Als je wilt leren skiën of wilt leren snowboarden krijg je les van een van onze Flipside instructeurs. Samen ga je aan de slag om je eerste bochten te leren draaien op de pistes. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor skilessen of snowboardlessen voor beginners? Neem gerust contact met ons op.

Skiles en snowboardles in Ski ArlbergSki Arlberg is een ideaal skigebied voor de wintersporter die al meer ervaring heeft. Heb jij al ervaring met skiën of snowboarden, maar wil je toch graag nog skiles of snowboardles om je skills nog meer te verbeteren? Onze Flipside instructeurs staan voor je klaar. In Ski Arlberg kan je perfect je skills verder ontwikkelen, er zijn veel gevarieerde pistes en er is een perfecte mogelijkheid tot het maken van tochten. Tijdens onze trips krijg je les van onze eigen Flipside instructeurs, die je alles gaan leren op het gebied van techniek, freestyle en misschien wel off-piste. Wil je meer weten over de mogelijkheden van skiles en snowboardles in Ski Arlberg? Contact ons!

Als single skiën of snowboarden in Ski ArlbergGeïnteresseerd in onze singlereis? Dan blijft het tot een week voor vertrek een verrassing waar de reis heen gaat. We willen tijdens deze trip 100% sneeuwgarantie bieden, ook vinden we het belangrijk dat er veel en lange pistes zijn en er moet natuurlijk een gezellige après-ski zijn om de dag af te sluiten! Ski Arlberg heeft het allemaal, dus het zou zomaar kunnen zijn dat onze reis daar heen gaat. De singlereis staat in het teken van veel skiën en snowboarden en eider niveau kan mee op deze trip!
Sitemap Reisverzekering afsluiten