Connection has lost...

Hoe het
allemaal begon

Hey! Wij zijn Flipside

Ergens in de nazomer van 2013. Florian en Philippe zitten op een zonnig terras in het centrum van Amersfoort. Elk jaar zitten de twee sneeuwfanaten samen om off-piste plannen te maken voor de komende winter. Dit keer wordt er iets anders besproken: de onderneming Flipside. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder. Kevin is sinds 2016 mede-eigenaar en onmisbaar geworden, ons team is flink gegroeid en onze ambities ook. We hebben honderden reizen mogen organiseren voor duizenden deelnemers en we zijn dagelijks bezig met onze grootste passie.

Opgericht uit passie voor de sport en natuur

De sport, de sneeuw en het avontuur in een indrukwekkende omgeving. Dat is waarom we Flipside hebben opgericht. Iedereen wil van zijn passie zijn werk maken. Bij ons is dat gelukt. Nog steeds is deze passie voor alle teamleden de belangrijkste reden om bij Flipside te werken. We hebben plezier in ons werk, en dat stralen we uit. Mede daarom weten vele families, bedrijven en scholen ons te vinden.

Professionele crew

Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons essentieel. Onze instructeurs, reisleiders en trainers zijn ervaren en goed opgeleid. We hebben een jaarlijkse interne opleiding en een samenwerking met een Oostenrijkse opleiding voor de Anwärter en Landes diploma's. Daarnaast verzorgen we met vier docenten het onderwijs voor de Sportacademie MBO Amersfoort. Hier leiden we jaarlijks gemiddeld 50 studenten op als ski- of snowboardtrainer. De beste deelnemers van deze opleiding komen na het afstuderen bij ons in dienst.

My Flipside: Uniek online systeem

Wie met ons mee gaat op wintersport groepsreis, beleeft een geweldig avontuur. Alles is geregeld, jullie hoeven je alleen nog maar druk te maken over het weer. My Flipside, ons online systeem, speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe het werkt? Alle (aan)betalingen en administratie gaan via dit systeem. Hiermee zijn wij een voorloper in de branche. Zo is er tijdens de reis geen gedoe met betalingen, schoenmaten, dieetwensen en andere voorkeuren. Wel zo makkelijk.

Geen keuzemenu,
maar mensen

Bij ons heb je direct contact met de juiste persoon. Bel of mail gerust met vragen of goede ideeën.

Kevin van Son
Voor alle vragen over
inkoop en sales
Florian Verhoef
Voor alle vragen over geboekte
reizen en personeel


Voor snelle communicatie en het maken van een bel-afspraak, stuur een bericht via Whatsapp!
Philippe Petit
Voor alle vragen over financiën
en materiaalhuur

Ondertussen in Oostenrijk

Alle festivals van Nederland gezien deze zomer? Kom in de winter de bergen trotseren en de...
09-09-2022
Hoor je dat? De bergen roepen je! ...
30-08-2022
Lekker in de zon wezen suppen? Kom naar Oostenrijk, lekker afkoelen!...
18-08-2022
Oooh #zinin
25-07-2022

Check onze bezigheden op de socials