Connection has lost...

Hoe het
allemaal begon

Hey! Wij zijn Flipside

Ergens in de nazomer van 2013. Florian en Philippe zitten op een zonnig terras in het centrum van Amersfoort. Elk jaar zitten de twee sneeuwfanaten samen om off-piste plannen te maken voor de komende winter. Dit keer wordt er iets anders besproken: de onderneming Flipside. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder. Kevin is sinds 2016 mede-eigenaar en onmisbaar geworden. Ons team is flink gegroeid en onze ambities ook. We hebben de vetste reizen mogen organiseren voor duizenden deelnemers en we zijn dagelijks bezig met onze grootste passie. Één ding is niet veranderd: Al sinds het begin verzorgen we wintersport groepsreizen zonder gedoe.

Opgericht uit passie voor de sport en natuur

De sport, de sneeuw en het avontuur in een indrukwekkende omgeving. Dat is waarom we Flipside hebben opgericht. Iedereen wil van zijn passie zijn werk maken. Bij ons is dat gelukt. Nog steeds is deze passie voor alle teamleden de belangrijkste reden om bij Flipside te werken. We hebben plezier in ons werk, en dat stralen we uit tijdens jullie wintersport groepsreizen. Mede daarom weten vele bedrijven en scholen ons te vinden.

Crew uit eigen opleiding

Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons essentieel. Daarom leiden we al ons personeel zelf op. We hebben een jaarlijkse interne opleiding die bestaat uit colleges in Nederland, een trainingsweek in het Zillertal en een tiendaagse opleidingsweek waar de Oostenrijkse Anwärter en Landes certificaten worden behaald. Daarnaast verzorgen wij met vier docenten het onderwijs voor de Sportacademie MBO Amersfoort. Hier leiden we jaarlijks gemiddeld 50 studenten op als professioneel ski- of snowboardtrainer. De beste deelnemers van deze opleiding komen na het afstuderen bij ons in dienst.

My Flipside: Uniek online systeem

Wie met ons mee gaat op wintersport groepsreis, beleeft een geweldig avontuur. Alles is geregeld, jullie hoeven je alleen nog maar druk te maken over het weer. My Flipside, ons online systeem, speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe het werkt? Alle (aan)betalingen en administratie gaan via dit systeem. Hiermee zijn wij een voorloper in de branche. Zo is er tijdens de reis geen gedoe met betalingen, schoenmaten, dieetwensen en andere voorkeuren. Wel zo makkelijk.

Geen keuzemenu,
maar mensen

Bij ons heb je altijd direct contact met de juiste persoon. Tot vertrek kun je bij je reiscoördinator terecht met alle vragen. Vanaf de eerste stap in de sneeuw tot in de bus terug neemt de reisleider het over. Diezelfde reisleider is ook aanwezig op de piste. Gezellig en wel zo makkelijk. Maar wie zijn deze mensen?

Kevin van Son
Alle vragen
over groepsreizen
Florian Verhoef
Alle vragen over personeelszaken,
opleidingen en marketing
Philippe Petit
Alle vragen over financiën
en administratie

Ondertussen op Instagram

Check onze bezigheden op de socials