Connection has lost...

Nice to
meet you

Kantoor

Kevin van Son
Eigenaar, chef inkoop, verkoop en off-piste instructeur
Kevin heeft salto's in het funpark ingeruild voor een laptop en een bureau. Hij stuurt het salesteam aan en doet alle grote inkopen. Als off-piste instructeur geniet Kevin nog steeds van zijn grootste passie: sneeuw!
Florian Verhoef
Eigenaar, chef personeel, marketing en off-piste instructeur
Florian heeft zich verdiept in sneeuw, lawines en groepsdynamiek. Hij werkt al jaren als docent en het opleiden van ons personeel is zijn belangrijkste functie. De weg naar de kapper vind hij zelden.
Philippe Petit
Eigenaar, chef financiën, administratie en off-piste instructeur
Philippe rolde in de business als freerider. Hij is verslaafd aan sneeuw. Vanuit deze passie startte hij samen met Florian het bedrijf Flipside. Philippe is de baas van het geld en vaak te vinden in de backcountry.
Thijs Visser
Verkoop, administratie en off-piste instructeur
Thijs is een echte boardbum. Maak hem gerust om 04:00 wakker om de grootste berg in het gebied te beklimmen. Thijs werkt fulltime voor Flipside en kan alles: reisleiden, lesgeven, verkopen, gidsen en koffiezetten. En met de hond spelen.
Thierry van der Plas
Verkoop, reiscoördinator
en freerider
Thierry is een skiër met een rugby verleden. Hij skiet hard, gaat vaak naar de grond en staat altijd lachend op. Drivin' home for Christmas kent hij niet. Thierry is het hele jaar on the road voor Flipside en daarom een zeer belangrijk persoon in onze wintergame.
Susan Zwartepoorte
Marketing, instructeur
en freerider
Susan heeft een nieuwe liefde gevonden: freeriden. Nu is er geen way back meer voor Suus. Sneeuw is wat het is. En daar is veel van te vinden. Susan is de mediakiller van ons bedrijf. Met de camera fully loaded struint ze alle locaties af en houdt ze de social media alive.

Reiscoördinatoren

Stefan Greve
Reiscoördinator, snowboardtrainer en
off-piste instructeur
In de zomer runt hij een strandpaviljoen. In de winter rent hij bergen omhoog en stuurt hij instructeurs aan. Dit jaar maakt hij ook zijn intrede als snowboardtrainer, docent en off-piste instructeur. No messin' around, Steef is goed.
Pascal van Manen
Reiscoördinator, skitrainer en off-piste instructeur
Pascal is al vijf jaar werkzaam bij Flipside. Hij is het meubilair. Pascal maakt dit jaar zijn debuut als skitrainer, docent en off-piste instructeur. Hij begon als stagiaire. Nu is hij de baas. Zowel in de poeder als op de laptop.
Björn Weerdenburg
Reiscoördinator, instructeur
en freerider
Björn heeft zich binnen een seizoen opgewerkt van instructeur naar reiscoördinator. Of dat bijzonder is? Ja. Daarom zit hij tegenwoordig op kantoor. Björn is een hele stabiele baas. Deze laten we niet meer los.

Ondertussen op Instagram

Philippe was bij Burton om de samenwerking te bezegelen. Dit deed Burton door goed nieuws...
17-10-2019
Elke woensdag en donderdag geven onze docenten @pascalvanmanen, @bjornweerdenburg en...
10-10-2019
Vandaag is de cursus Duits gestart voor de ski- en snowboardleraren van de...
07-10-2019
De ski- en snowboardleraar opleiding van de @sportacademieamersfoort is gestart. Alle...
17-09-2019

Check onze bezigheden op de socials