Connection has lost...

Nice to
meet you

Ons team op kantoor

Kevin van Son
Eigenaar, chef inkoop, verkoop en off-piste instructeur
Kevin heeft salto's in het funpark ingeruild voor een laptop en een bureau. Hij stuurt het salesteam aan en doet alle grote inkopen. Als off-piste instructeur geniet Kevin nog steeds van zijn grootste passie: sneeuw!
Florian Verhoef
Eigenaar, chef reiscoördinatie (geboekte reizen) en chef personeelszaken
Florian geeft leiding aan het personeel dat bestaat uit reiscoördinatoren, reisleiders en instructeurs. Zijn grote passie is freeriden in de backcountry met groepen mensen en honden. De weg naar de kapper vindt hij zelden.
Philippe Petit
Eigenaar, chef financiën, administratie en off-piste instructeur
Philippe rolde in de business als freerider. Hij is verslaafd aan sneeuw. Vanuit deze passie startte hij samen met Florian het bedrijf Flipside. Philippe is de baas van het geld en vaak te vinden in de backcountry.
Aleks Schakel
Eigenaar, communicatie, branding
en chef online systemen
Aleks zorgt dat het verhaal van Flipside, in woord en beeld, staat als een stevig chalet in de bergen. Het bedenken, ontwerpen, onderhouden en bouwen van onze websites en online systemen zoals My Flipside valt onder zijn hoede. Gaat er iets fout? Snel gefixt!
Stefan Greve
Sales, reiscoördinatie
en teamleiding
In de zomermaanden kan je Stefan bereiken voor informatie over groepsreizen voor studenten en scholen. In de winter rent hij bergen omhoog en stuurt hij ons team in de sneeuw aan. Hij is tevens onze snowboardtrainer, docent en off-piste instructeur. No messin' around, Steef is goed.
Wouter van de Brink
Reiscoördinator
Wouter leeft al 10 jaar in de coulissen van Flipside, begonnen als stagiaire en inmiddels opgeklommen tot reiscoördinator op kantoor. Een voorbeeld voor alle jonge rakkers binnen ons bedrijf.
Anouk van der Ende
Reiscoördinator en financiën
Anouk is perfectionistisch en heeft oog voor details, een mooie compensatie voor alle wilde mannen op kantoor. Anouk brengt de balans en is onmisbaar geworden.

Ons team in de sneeuw

Roel Bak
Reisleider + Instructeur Anwärter
Tim Martens
Reisleider + Instructeurs Landes
Wendy Versluijs
Reisleider + Instructeur Anwärter

What's happening?

Voor maart zijn we opzoek naar crewleden voor de volgende data:...
17-02-2024
Say cheese!#wintersport @groepsreis #studenten
07-02-2024
Onze nieuwe ELITE ski's van @rossignol gaan als een raket! ...
24-01-2024
Ons Flipside Powderteam staat klaar! ...
18-01-2024

Check ons op de socials