Offerte
Wintersport groepsreizen zonder gedoe

We staan voor jullie klaar in 2025

Op zoek naar een nieuwe wintersportervaring met jouw groep voor 2025?

Geweldig! En wij staan klaar om jullie daarbij te helpen. Het organiseren van een wintersportreis voor een groep die al ervaring heeft, kan nog steeds uitdagend zijn. Daarom is onze slogan: .

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij experts in het organiseren van groepsreizen naar de sneeuw. Of je groep nu bestaat uit 20 of meer dan 200 deelnemers, wij hebben de kennis en expertise om jullie reis tot een succes te maken.

Altijd meerdere vrijblijvende opties
Wanneer je een aanvraag bij ons indient, sturen we jullie meerdere opties toe waaruit jullie kunnen kiezen. Vervolgens kunnen jullie direct overleggen met jullie eigen contactpersoon over de mogelijkheden, zonder enige verplichting.

Lees hieronder wat wij beloven en ontdek hoe wij jullie volgende wintersportavontuur onvergetelijk kunnen maken.

1 Een deal
in no-time

Als je bij ons een offerte aanvraagt krijg je binnen no-time enkele deals in je mailbox en via Whatsapp.

Met de meer dan 40+ partners waarmee we werken hebben we een breed aanbod van budget en luxe accommodaties. Zelfs prive-accommodaties behoren tot de mogelijkheden!

2 Alle gegevens
verzamelen

Via ons eenvoudige online systeem: My Flipside, kan iedere deelnemer individueel materialen huren en eenvoudig leswensen doorgeven.

Ook de (aan-)betalingen nemen we op deze manier uit handen. De aanvoerder van een groep kan de les- en kamerindeling maken.

3 Bij aankomst,
gelijk de berg op

Vanuit onze eigen verhuurschuur staat ons kwalitatief- en goed onderhouden materiaal afgesteld klaar bij aankomst.

Ook de skipassen zijn gereed en de reisleider zorgt voor een soepele ontvangst. Jullie lessen zijn ingeboekt bij de lokale skischool.

4 Een topreis met
jouw groep!

Alle deelnemers kunnen zelf wijzigingen doorgeven en vragen stellen via hun account.

Wij faciliteren en adviseren op locatie jullie groep graag over de mogelijkheden voor de leukste restaurants en apres-ski!

Waar willen jullie heen?


Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "_PAGE_HOWMUCH__TEXT_5_P" in /home/goflipcom/domains/go-flipside.nl/public_html/routes/pages/page-wintersport-vakergeweest.php:236Stack trace:#0 /home/goflipcom/domains/go-flipside.nl/public_html/routes/include_router.php(1371): include()#1 /home/goflipcom/domains/go-flipside.nl/public_html/index.php(217): include('...')#2 {main} thrown in /home/goflipcom/domains/go-flipside.nl/public_html/routes/pages/page-wintersport-vakergeweest.php on line 236