Offerte
Wintersport groepsreizen zonder gedoe

Ook in 2025
weer naar de sneeuw?

2025 een nieuwe wintersportervaring!

Fijn dat jullie weer klaar zijn voor een nieuwe wintersportervaring! En natuurlijk staan wij klaar om jullie daarbij te ondersteunen. Hoewel het organiseren van een wintersportreis voor een ervaren groep nog steeds uitdagend kan zijn, streven wij ernaar om jullie reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom is onze slogan: .

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij experts in het organiseren van groepsreizen naar de sneeuw. Of jullie groep nu bestaat uit 20 of meer dan 200 deelnemers, wij hebben de kennis en expertise om jullie reis tot een succes te maken.

Vrijblijvend en meerdere opties
Wanneer jullie een aanvraag bij ons indienen, ontvangen jullie meerdere vrijblijvende opties waaruit jullie kunnen kiezen. Vervolgens kunnen jullie rechtstreeks overleggen met jullie eigen contactpersoon over de mogelijkheden, zonder enige verplichting.

Lees hieronder wat wij beloven en ontdek hoe wij jullie volgende wintersportavontuur onvergetelijk kunnen maken.

1 Een deal
in no-time

Als je bij ons een offerte aanvraagt krijg je binnen no-time enkele deals in je mailbox en via Whatsapp.

Met de meer dan 40+ partners waarmee we werken hebben we een breed aanbod van budget en luxe accommodaties. Zelfs prive-accommodaties behoren tot de mogelijkheden!

2 Alle gegevens
verzamelen

Via ons eenvoudige online systeem: My Flipside, kan iedere deelnemer individueel materialen huren en eenvoudig leswensen doorgeven.

Ook de (aan-)betalingen nemen we op deze manier uit handen. De aanvoerder van een groep kan de les- en kamerindeling maken.

3 Bij aankomst,
gelijk de berg op

Vanuit onze eigen verhuurschuur staat ons kwalitatief- en goed onderhouden materiaal afgesteld klaar bij aankomst.

Ook de skipassen zijn gereed en de reisleider zorgt voor een soepele ontvangst. Jullie lessen zijn ingeboekt bij de lokale skischool.

4 Een topreis met
jouw groep!

Alle deelnemers kunnen zelf wijzigingen doorgeven en vragen stellen via hun account.

Wij faciliteren en adviseren op locatie jullie groep graag over de mogelijkheden voor de leukste restaurants en apres-ski!

Waar willen jullie heen?

Ontdek een scala aan accommodatiemogelijkheden die perfect aansluiten bij jullie wensen voor de volgende wintersportvakantie. Of jullie nu streven naar een gezellig onderkomen binnen een beperkt budget of juist verlangen naar een weelderige, luxe ervaring, wij hebben voor elk wat wils.

Met ons gevarieerde aanbod kunnen jullie kiezen uit een breed scala aan accommodaties die aansluiten bij jullie behoeften en smaak. En voor degenen die op zoek zijn naar iets bijzonders, bieden wij ook de mogelijkheid van een privé-accommodatie.

Soepel voortraject en communicatie

Ons geavanceerde systeem is ontworpen om ervoor te zorgen dat we alle benodigde informatie verzamelen van elke individuele deelnemer. Van het verwerken van (aan-)betalingen tot het inventariseren van specifieke leswensen en gewenste materiaalhuur, ons systeem neemt al deze taken moeiteloos op zich. Op die manier kunnen jullie je volledig concentreren op het plezier van de wintersportervaring, terwijl wij de organisatorische aspecten voor onze rekening nemen.

Aanvoerders-account
Bovendien bieden we jullie aanvoerder de mogelijkheid om de kamerindeling te regelen en de uiteindelijke lesgroepen samen te stellen. Met onze gebruiksvriendelijke tools kan jullie aanvoerder deze taken eenvoudig uitvoeren, zodat jullie reis soepel verloopt en iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de reis. Kortom, ons systeem (My Flipside) staat garant voor een gestroomlijnde en zorgeloze wintersportervaring voor jullie hele groep.

Bekijk My Flipside

Deze groepen
gingen jullie voor:

Gemiddelde waardering van onze klanten

Catch you on the Flipside! - Catch you on the Flipside! - Catch you on the Flipside! -