Offerte

In 2025 voor het eerst op wintersport met jouw groep?

Dat is geweldig en wij zouden jullie daar natuurlijk graag bij helpen. Het organiseren van een wintersport reis voor een groep kan een hele uitdaging zijn en daarom is onze slogan: Wintersport groepsreizen zonder gedoe.

10+ jaar ervaring
Wij organiseren meer dan 10 jaar groepsreizen naar de sneeuw voor de meest uiteenlopende groepen van 20 tot meer dan 200+ deelnemers.

Altijd meerdere opties
Wanneer je een aanvraag doet, sturen we je een uiteraard vrijblijvend een aantal aanbiedingen toe en kan je direct met jouw contactpersoon overleggen over de opties.

Lees hieronder wat wij beloven.

1 Een top deal
in no-time

2 Alle gegevens
verzamelen

Via ons eenvoudige online systeem: My Flipside, kan iedere deelnemer individueel materialen huren en eenvoudig leswensen doorgeven.

Ook de (aan-)betalingen nemen we op deze manier uit handen. De aanvoerder van een groep kan de les- en kamerindeling maken.

3 Bij aankomst,
gelijk de berg op

Vanuit onze eigen verhuurschuur staat ons kwalitatief- en goed onderhouden materiaal afgesteld klaar bij aankomst.

Ook de skipassen zijn gereed en de reisleider zorgt voor een soepele ontvangst. Jullie lessen zijn ingeboekt bij de lokale skischool.

4 Een topreis met
jouw groep!

Alle deelnemers kunnen zelf wijzigingen doorgeven en vragen stellen via hun account.

Wij faciliteren en adviseren op locatie jullie groep graag over de mogelijkheden voor de leukste restaurants en apres-ski!

Waar willen jullie heen?

Alle deelnemers kunnen zelf wijzigingen doorgeven en vragen stellen via hun account.

Wij faciliteren en adviseren op locatie jullie groep graag over de mogelijkheden voor de leukste restaurants en apres-ski!

Soepel voortraject en communicatie

Ons geavanceerde systeem is ontworpen om ervoor te zorgen dat we alle benodigde informatie verzamelen van elke individuele deelnemer. Van het verwerken van (aan-)betalingen tot het inventariseren van specifieke leswensen en gewenste materiaalhuur, ons systeem neemt al deze taken moeiteloos op zich. Op die manier kunnen jullie je volledig concentreren op het plezier van de wintersportervaring, terwijl wij de organisatorische aspecten voor onze rekening nemen.

Aanvoerders-account
Bovendien bieden we jullie aanvoerder de mogelijkheid om de kamerindeling te regelen en de uiteindelijke lesgroepen samen te stellen. Met onze gebruiksvriendelijke tools kan jullie aanvoerder deze taken eenvoudig uitvoeren, zodat jullie reis soepel verloopt en iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de reis. Kortom, ons systeem (My Flipside) staat garant voor een gestroomlijnde en zorgeloze wintersportervaring voor jullie hele groep.

Bekijk My Flipside

Deze groepen
gingen jullie voor:

Gemiddelde waardering van onze klanten

Catch you on the Flipside! - Catch you on the Flipside! - Catch you on the Flipside! -