Laax

Skiën of snowboarden op grote hoogte


Lees verder

Zwitserland

Positief aan deze bestemming

  • Goede locatie
  • Veel freestyle mogelijkheden
  • Veel freerideroutes
  • Sneeuwzeker
  • Geschikt voor beginners
  • Geschikt voor gevorderden

Wintersport groepsreis in LaaxLaax is onderdeel van het skigebied Alpenarena Flims-Laax-Falera. Dit gebied telt in totaal 220 kilometer piste, waarvan 77 blauw, 97 rood en 46 zwarte piste is. Tijdens een wintersport groepsreis in Laax valt er genoeg te beleven dus. Laax is vooral bekend om zijn funpark voor de freestylers, maar zoals te zien aan het aantal pistekilometers is er ook voor de niet-freestyler genoeg te beleven. Vanwege de goede verbindingen met Flims en Falera is het mogmelijk om lange tochten te maken naar de verschillende dorpen. De après-ski mogelijkheen in Laax zijn niet eindeloos, maar in de barretjes die het dorp heeft is gezelligheid wel gegarandeerd. 

Off-piste mogelijkheden in LaaxLaax heeft een groot aanbod aan ski-routes, namelijk zo'n 40 kilometer. Deze freeride routes zijn ongeprepareerde routes, maar ze worden wel gecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat met name de beginnende off-piste rijder zich een stuk veiliger voelt. Het fijne hiervan is dat er wel met bordjes aangegeven is hoe de route verloopt. Een minder fijn gevolg hiervan is dat deze freeride routes vrij populair zijn en dus snel verspoord zullen zijn. Voor de echte doorgewinterde freerider zal dit gebied, vanwege het grote aantal aan gemarkeerde skiroutes, niet de grootste uitdaging zijn. Als je met onze Flipside gids op poederjacht gaat weten zij altijd nog wel een mooie off-piste route te vinden die wat meer verscholen liggen en dus hoogstwaarschijnlijk minder verspoord zijn.
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in LaaxLaax is een kindvriendelijk skigebied met een kinderland in het dorp en ook ieder omliggend dorp beschikt over een kinderland. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor de beginnende wintersporter in de familie is er genoeg aanbod in Laax en zijn omliggende dorpen. Er is een ruim aanbod een brede, toegankelijke blauwe pistes. Terwijl de beginnende wintersporters zich daar vermaken kunnen de gevorderden een stap hoger, richting de rode pistes gaan. Hoewel er niet heel veel steile pistes te vinden zijn, zijn er wel een hoop brede en vooral lange pistes te vinden, wat het heerlijk maakt om een mooie lange tocht te maken. Dus ga je dit jaar op wintersport met familie en kinderen? Flipside neemt je graag mee naar Laax!

Leren skiën en leren snowboarden in LaaxAls je wilt leren skiën of leren snowboarden dan is Laax een geschikte bestemming. Het grote aanbod aan brede, blauwe pistes zorgt er voor dat jij als beginnend skiër of snowboarder vol zelfvertrouwen aan de slag kan gaan met je eerste bochten. Samen met onze Flipside instructeurs zal jij stap voor stap progressie maken en uiteindelijk knal je gewoon de piste af! Onze instructeurs maken gebruik van foto en videoanalyse, wat jou nog meer inzicht geeft in je eigen bewegingen en het helpt je om nog sneller progressie te boeken. Dus wil jij graag leren skiën of leren snowboarden, neem contact met ons op en boek vandaag nog jouw ski of snowboardtrip bij Flipside!

Skiles of snowboardles in LaaxOok als je al meer ervaring hebt als wintersporter is Laax een geschikte bestemming. Laax heeft een groot aanbod aan blauwe en rode pistes die voor de meer gevorderde wintersporter meer uitdaging bieden. Dankzij de goede verbindingen is het mogelijk om lange tochten te maken. Onze Flipside instructeurs nemen je graag mee op pad door het gebied. Tijdens een skiles of snowboardles van onze Flipside instructeurs kunnen meerdere thema's centraal staan. Zo kunnen we de ene dag aan jouw techniek werken, en de andere dag bijvoorbeeld aan je freestyleskills. Onze instructeurs hebben voor iedere wintersporter een uitdaging klaarstaan! Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Als single skiën of snowboarden in LaaxHeb jij zojuist een singlereis geboekt bij Flipside? Dan weten we pas een week van tevoren wat de bestemming wordt. Dit doen we omdat we tijdens deze reizen de beste sneeuwkwaliteit en weersomstandigheden willen treffen. Zo kan het dus ook dat we met onze singlereis gaan skiën of snowboarden in Laax. Door de veelzijdigheid van Laax is het een geschikte bestemming voor een reis als de singlereis. Voor iedere wintersporter is er wat wils, veel pistes, veel mogelijkheden tot tochten en zelfs een van de beste funparken van Europa. De Après-ski is iets beperkter, maar in de barretjes die er zijn is het wel erg gezellig! Zien we jou bij onze singlereis?
Sitemap Reisverzekering afsluiten