Verbier

Van boerendorp tot wintersport walhalla


Lees verder

Zwitserland

Positief aan deze bestemming

  • Top freeride gebied
  • Uitstekend voor gevorderden
  • Gezellige Après-ski
  • Sfeervol
  • Ideaal voor tochten
  • Geschikt voor beginners

Wintersport groepsreis in VerbierDenk je aan een wintersport groepsreis in Verbier? Dan is het natuurlijk fijn om eerst wat van het gebied af te weten. Verbier, een van de bekendste wintersportdorpen in de Alpen. Met recht, want het is dan ook een prachtig skigebied met een ontzettend sfeervol dorp. Vroeger woonde er niemand in verbier en werd het alleen gebruikt door boeren die er hun koeien lieten grazen, inmiddels is dat wel anders. Verbier is onderdeel van het super grote skigebied Les Quattre Vallées, wat goed is voor ruim 400 kilometer aan pistes. Het gebied bestaat in totaal uit 107 kilometer blauwe piste, 202 kilometer rode en 103 kilometer zwarte piste. Voor ieder wat wils zou je zeggen. Nu is het zo dat het gebied van Verbier een groot en uitgestrekt gebied is, maar dankzij de goede verbinding van skibussen zit je snel bij de pistes. Vanuit Verbier kan je de rest van het gebied ook gaan verkennen en richting de andere dorpen skiën of snowboarden. Door het allround en sportieve karakter van Verbier is er voor ieder wat wils. Ook als je een dag niet de piste op wilt is er genoeg te doen, zo kan je zwemmen, schaatsen of bijvoorbeeld winkelen. Verbier is, als je een ruim budget hebt, een fijne bestemming voor een wintersport groepsreis.

Off-piste mogelijkheden in VerbierVerbier is niet voor niets een van de bestemmingen van de Freeride World Tour, het heeft op freeride gebied namelijk ontzettend veel te bieden. Het gebied van Les Quattre Vallées heeft op freeride gebied misschien nog wel meer te bieden dan op de piste en dat is heel wat als het gebied zelf al 400 kilometer aan pistes heeft. In zo'n groot gebied is het dan ook niet verrassend dat je alle soorten terrein tegen kan komen. Treeruns, mooie open poeder velden, gletsjers, couloirs, Les Quattre Vallées heeft het allemaal! Als je eerste lijnen neer wilt zetten, moet je er wel rekening mee houden d at de wekker vroeg gaat, want half freeridend Europa ziet Verbier ook als één van de freeride hotspots. Onze freeride gidsen laten je graag alle off-piste mogelijkheden van Verbier zien. En ben je niet vies van een beetje hiken? Kijk dan eens naar onze Poederjacht - toerski en splitboard!
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in VerbierZo'n compleet dorp als Verbier beschikt over alle faciliteiten voor families en kinderen. Er zijn een aantal mooie blauwe pistes en oefenweides die goed toegankelijk zijn voor beginners en kinderen. Voor de gevorderde wintersporter zijn er natuurlijk onwijs veel rode en zwarte pistes. Vanuit Verbier kan je gemakkelijk de rest van het gebied van Les Quattre Vallées verkennen door middel van een mooie tocht. Hier is echter wel wat ervaring voor nodig, want sommige verbindingen zijn redelijk uitdagend. Qua sneeuw weet je ook dat je goed zit, Verbier is namelijk een ontzettend sneeuwzeker gebied. En mocht je een dagje niet de piste op willen, in het dorp is genoeg te doen dat niet met skiën of snowboarden te maken heeft! Meer info over een wintersport met familie en kinderen in Verbier? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leren skiën en leren snowboarden in VerbierVerbier beschikt over een aantal mooie blauwe pistes om te leren skiën en te leren snowboarden. Het nadeel aan Verbier is dat het redelijk druk kan zijn, zeker in het hoogseizoen. Voordeel; die drukte brengt wel weer gezelligheid mee in de après-ski. Dus hoewel het alle faciliteiten heeft, is het misschien niet het meest ideale gebied om te leren skiën en te leren snowboarden. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn of de alternatieven. Dus als je vragen hebt, neem gerust contact op met ons!

Skiles en snowboardles in VerbierKan je al skiën of snowboarden maar wil je graag nog een paar skilessen of snowboardlessen om net dat niveautje hoger te komen? Dan is Verbier een gebied die zeker in tussen de mogelijkheden zit. Verbier is een zeer uitgebreid gebied die genoeg variatie bied op het gebied van skipistes. Verbier is een ideaal gebied voor het maken van tochten. Tijdens deze trip krijg je iedere dag skiles of snowboardles van een van onze instructeurs en maakt het niet uit welk niveau je hebt. We streven er naar om samen met jou een mooie progressie te boeken in een week. Natuurlijk kan je bij onze instructeurs je wensen aangeven over wat je wilt leren. Tijdens deze lessen maken we ook gebruik van videoanalyse, die aan het einde van de lesdag besproken wordt. Al met al een intensieve week, waar ook zeker plaats is voor een welverdiend biertje. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Als single skiën of snowboarden in VerbierGa je als single mee met onze singlereis? Van zou het zomaar zo kunnen zijn dat Verbier onze bestemming wordt. We bepalen pas een week van tevoren waar we heen gaan, dit doen we omdat we 100% sneeuwzekerheid willen. Mocht het zo uitkomen dat de singlereis naar Verbier gaat, dan weet je zeker dat je goed zit. Verbier is een sneeuwzeker gebied die genoeg aanbod heeft in pistes en ook de après-ski is zeer gezellig in Verbier. Na een dag vol skiën en snowboarden heb je dat biertje in de après-ski natuurlijk ook wel verdiend!
Sitemap Reisverzekering afsluiten