Silvretta Arena Ischl

Sfeervol en sneeuwzeker dorp


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Uitstekend voor gevorderden
  • Veel off-piste mogelijkheden
  • Goede après-ski
  • Ideaal voor tochten
  • Sneeuwzeker
  • Veel variatie in pistes

Wintersport groepsreis in Silvretta Arena IschglIschgl maakt samen met het zwitserse Samnaun deel uit van de Silvretta Arena. Met zijn 238 kilometers aan piste is het een erg groot gebied. Maar ondanks dat het zo veel kilometers aan piste heeft voelt het toch niet als een groot en massaal gebied aan. Je kan gemakkelijk van de ene kant van het gebied naar de andere kant van het gebied skiën of snowboarden. Het gebied is groot, maar daardoor ook erg gevarieerd. Dankzij de hoogte is het ook een erg sneeuwzeker gebied, de pistekwaliteit is dan ook erg goed. De slogan van het gebied luidt 'Relax, if you can...'. Dit is een van de meest passende slogans voor een gebied die je zult vinden. In het gebied van Silvretta Arena Ischgl is namelijk van alles te doen. Of je nou komt voor de après-ski en het nachtleven, of liever om 9 uur 's ochtends weer op de latten staat, alles is mogelijk in dit gebied. Twijfel je nog over je bestemming? Een wintersport groepsreis in Silvretta Arena Ischgl is altijd een goed idee!

Off-piste mogelijkheden in Silvretta Arena IschglOp het vlak van freeriden is er genoeg te doen in Ischgl, direct vanuit de liften kan je al een aantal mooie routes vinden. Voor de beginnende freerider zijn dit de meest voor de hand liggende routes omdat je dan vanaf de piste even door kan steken naar bijvoorbeeld een andere piste. Dankzij de hoge ligging van het gebied blijft de sneeuw ook lang goed en zijn er 's ochtends vroeg genoeg mogelijkheden voor een paar goede faceshots. Doordat het gebied zo hoog ligt en dus boven de boomgrens, zijn er in Ischgl relatief weinig treeruns te vinden. Dit betekent niet dat ze er niet zijn! Onder leiding van onze ervaren Flipside gidsen kan je tijdens de poederjacht zeker op zoek gaan naar de mooiste afdalingen, treeruns en couloirs.
Bekijk video

Wintersport met familie en vrienden in Silvretta Arena IschglHet gebied van Silvretta Arena Ischgl staat niet direct bekend als echt een familiegebied. Dit komt waarschijnlijk door de bruisende après-ski die het dorp kent en het gebrek aan een grote uitgestrekte oefenweide. Dit betekent echter niet dat het gebied niet kindvriendelijk is. Er zijn genoeg vlakke pistes te vinden waardoor ook de kleinste en minst ervaren wintersporters hier hun hart op kunnen halen. Ischgl beschikt ook over een transportband waardoor de beginnende wintersporter zich nog niet druk hoeft te maken om het pakken van de skilift.
Voor de meer ervaren wintersporter is het echt een gebied om uitdagingen op te zoeken. Onze Flipside instructeurs nemen je graag mee in die uitdaging! Ischgl beschikt over meerdere speciale pistes, waaronder een buckelpiste en een 11 kilometer lange piste. Probeer die maar eens in één keer uit te skiën, garantie op brandende bovenbenen! Het gebied van Ischgl is dankzij zijn veelzijdigheid een geschikt gebied voor een wintersport met familie en vrienden in Silvretta Arena Ischgl.

Leren skiën en leren snowboarden in Silvretta Arena IschglDat het gebied niet beschikt over een duidelijke oefenweide betekent niet dat het geen geschikt gebied is voor beginners. Vooral in Idalp, het 'centrum' van het skigebied van Ischgl, zijn veel mooie, vlakke en brede pistes te vinden. Samen met onze Flipside instructeurs kan in dit gebied zelfverzekerd aan de slag gaan met je eerste meters en eerste bochten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Skiles en snowboardles in Silvretta Arena IschglHet gebied van Ischgl kent ontelbare mogelijkheden waardoor er voor iedere wintersporter hier iets te beleven valt. Samen met onze instructeurs zul je op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen, verbeterpunten en vooral heel veel plezier in de sneeuw. Door het grote aanbod aan pistes, welgeteld 238 kilometer, hoeft geen enkele dag hetzelfde te zijn. Zo kan het zijn dat jullie een dag volledig richten op het verbeteren van de techniek en juist een andere dag focussen op het maken van veel kilometers. Het gebied beschikt ook over een funpark en buckelpistes waardoor het ook voor de geoefende wintersporter een uitdagend gebied is. Na iedere lesdag zal er aan de hand van fotomateriaal en videobeelden een evaluatie plaatsvinden met onze Flipside instructeurs. De videoanalyse geeft jou als skiër of snowboarder een beter beeld over hoe je op je board of ski's staat, waardoor het ook makkelijker wordt om progressie te boeken. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor skiles of snowboardles in Silvretta Arena Ischgl? Neem gerust contact met ons op.

Als single skieën of snowboarden in Silvretta Arena IschglDe slogan van Ischgl verklapt het eigenlijk al... Relax, if you can! Het is moeilijk om écht te relaxen in het gebied van Silvretta Arena Ischgl. Er is namelijk zo veel te doen, dat je eigenlijk altijd wel bezig kan zijn. Dit maakt Ischgl een zeer geschikte bestemming voor onze singlereis  naar Silvretta Arena Ischgl. Omdat er pas een week van tevoren beslist wordt waar de singlereis heen gaat, blijft het tot vlak voor vertrek een verrassing waar de reis heen gaat. Één ding is zeker, in Ischgl zal je je tijdens de singelreis niet vervelen. Of je nou het liefst de hele dat op je ski's of board staat, of al vroeg aan je biertje wilt beginnen, het kan allemaal in Ischgl. Ischgl beschikt over vele après-ski mogelijkheden en staat daarom ook bij het grotere publiek bekend als een dorp waar veel gefeest wordt, ook tot in de laatste uurtjes. Dankzij de vele mogelijkheden die het gebied biedt, is gezelligheid en progressie gegarandeerd! 

Sitemap Reisverzekering afsluiten