Serfaus-Fiss-Ladis

Familiegebied met veel mogelijkheden


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Geschikt voor beginners
  • Geschikt voor gevorderden
  • Sneeuwzeker
  • Gezellige après-ski
  • Kindvriendelijk
  • Geen vlakke stukken

Wintersport groepsreis in Serfaus-Fiss-LadisBen je van plan om met een gemêleerd gezelschap op wintersport groepsreis te gaan? Het gebied Serfaus-Fiss-Ladis is van alle markten thuis. Vanwege het brede aanbod aan pistes is het gebied geschikt voor beginners tot gevorderden. Het gebied heeft flink geïnvesteerd in goede en moderne skiliften waardoor er nog maar weinig sleepliften te vinden zijn. Serfaus-Fiss-Ladis is een groot en breed gebied waardoor je kan genieten van heerlijke brede afdalingen. Ondanks dat het gebied erg groot is, voelt het toch niet massaal aan. Het is mogelijk om snel tussen de dorpen heen en weer te skiën of snowboarden. Wil je tussen al het skiën en snowboarden even lekker een hapje eten op de piste? Dat kan in een van de vele authentieke berghutten of in de modernere restaurants aan de piste. En aan het einde van de dag kan je zo via de dalafdaling terug het dorp in skiën waar je met z'n alle een welverdiend drankje kan doen in een van de vele après-ski mogelijkheden. Meer informatie? Wij vertellen je graag alles over een wintersport groepsreis in Serfaus-Fiss-Ladis.

Off-piste mogelijkheden in Serfaus-Fiss-LadisWil je je eerste meters buiten de piste gaan maken dan zijn er vooral in Serfaus en Fiss een paar mooie routes te vinden. Direct naast de piste kun je een aantal mooie freerideroutes vinden. Dit gebied staat niet direct bekend om zijn freeridemogelijkheden, waardoor het er juist lekker rustig kan zijn en je nog genoeg onverspoorde routes kan vinden. Dankzij de hoogte van het gebied is het een sneeuwzeker gebied. Freeriden wordt hier over het algemeen boven de boomgrens gedaan, waardoor je uitkomt in mooie uitgestrekte witte landschappen. Tijdens de off-piste reizen met Flipside ga je in dit gebied op zoek naar de mooiste lijnen en de beste freeride routes. Onze gidsen zullen je tijdens deze reizen alles uitleggen over freeriden. Ben je nou beginnend freerider of heb je al ervaring in het freeriden, onze gidsen zullen aan de hand van de ervaring van de groep hun tochten samenstellen. Ook is het tijdens onze poederjachten erg interessant om meer over het sneeuwdek en de weersinvloeden te leren.
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in Serfaus-Fiss-LadisWil jij graag op wintersport met familie en kinderen in Serfaus-Fiss-Ladis? Serfaus-Fiss-Ladis staat bekend als een familie en kindvriendelijk gebied. In dit gebied vind je meerdere kids-areas waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken en waar ze de beginselen van het skiën of snowboarden kunnen leren. Ondertussen kan de rest van de familie op pad door het gebied met onze flipside instructeurs. Gedurende dagen zullen we veel verschillende pistes pakken en werken aan het verbeteren van de techniek. Alleen maar pistes pakken? Nee dat zeker niet, in Serfaus-Fiss-Ladis zijn er ook verschillende activiteiten voor het hele gezin. Deze activiteiten zijn op de piste te vinden, zoals een funparken voor verschillende niveaus en een funslope. Maar ook buiten de pistes zijn verschillende activiteiten te doen. Altijd al een keer willen rodelen, paragliden of op een motorslee een parcours af willen leggen? In Serfaus-Fiss-Ladis kan het allemaal. Flipside biedt graag aan de hand van jullie wensen een persoonlijk aanbod aan, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Leren skiën en leren snowboarden in Serfaus-Fiss-LadisAls je hebt besloten dat je wilt leren skiën of leren snowboarden is de eerste stap al gezet! De tweede stap is natuurlijk het bedenken van het gebied waar je het wilt leren. Serfaus-Fiss-Ladis is hier zeker een geschikt gebied voor. Het gebied kent meerdere oefenweides waar je rustig je begin kan maken aan je ski of snowboardavontuur. Onze instructeurs nemen je mee deze oefenweides op en zullen daar met jou gaan werken aan de beginselen van het skiën of snowboarden. Zodra jij er aan toe bent zullen zij met jou richting de pistes gaan. Serfaus-Fiss-Ladis beschikt over bijna 50 kilometer aan blauwe pistes waar je je uit kan leven en veel progressie kan boeken. De instructeurs zullen ook meerdere foto en videobeelden maken en dat na afloop van de lessen samen met jou gaan bekijken en evalueren. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Skiles en snowboardles in Serfaus-Fiss-LadisHet mooie aan het gebied van Serfaus-Fiss-Ladis is dat het niet alleen geschikt is voor kinderen en beginners. Maar ook de wintersporter die al gevorderd is en nog steeds progressie wilt boeken is hier aan het juiste adres. Serfaus-Fiss-Ladis beschikt over 123 kilometer aan rode pistes en 44 kilometer aan zwarte pistes. Genoeg kilometers te maken voor de gevorderde skiër of snowboarder dus. Onze instructeurs bieden je graag de uitdaging om tijdens je skiles of snowboardles in Serfaus-Fiss-Ladis alles uit jezelf te halen en maximale progressie te boeken. De lessen zullen verschillende thema's hebben. Zo zullen we aan de techniek van het skiën of het snowboarden gaan werken, maar ook freestyle kan aan bod komen. Ook tijdens deze lessen zullen wij werken met foto- en videoanalyses die we aan het einde van de met elkaar zullen bespreken. Aan de hand van deze beelden kunnen we goed zien wat de goede punten van jouw techniek zijn en waar er nog verbetering geboekt kan worden. Dankzij deze videoanalyses is het dus ook mogelijk om te zien wat je zelf precies doet, wat het voor velen makkelijker maakt om te begrijpen waar de verbeterpunten zitten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Als single skiën of snowboarden in Serfaus-Fiss-LadisHeb je je singlereis geboekt bij Flipside? Dan zou het zomaar kunnen dat je gaat skiën of snowboarden in Serfaus-Fiss-Ladis. Tijdens deze reizen bedenken we pas een week voor vertrek wat de bestemming wordt. Waar we heen gaan hangt af van de sneeuwkwaliteit en de weersomstandigheden. Het zou dus kunnen dat onze bestemming voor de reis Serfaus-Fiss-Ladis wordt. Omdat Serfaus-Fiss-Ladis een erg veelzijdig en, dankzij de hoogte, een sneeuwzeker gebied is, is het absoluut geen straf om deze kant op te gaan met onze singlereis. Tijdens ons verblijf in Serfaus-Fiss-Ladis zijn er genoeg pistes die we kunnen verkennen, de 214 kilometer pistes die Serfaus-Fiss-Ladis biedt, zal ons meerdere dagen bezig houden. Uiteraard is het mogelijk om de dag onder het genot van een drankje af te sluiten in een van de vele aprés-ski bars die het gebied kent.
Sitemap Reisverzekering afsluiten