Mayrhofen-Hintertux (Zillertal 3000)

Veelzijdig gebied met goede après-ski


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Veel off-piste mogelijkheden
  • Groot aantal pistekilometers
  • Goede pistekwaliteit
  • Goede après-ski
  • Funpark aanwezig
  • Gezellig dorp

Wintersport groepsreis in Mayrhofen-Hintertux (Zillertal 3000)Mayrhofen behoort tot het grote Zillertal 3000 skigebied en door de hoogte van dit gebied hoef je je geen zorgen te maken over de sneeuwzekerheid. Zeker niet omdat de Hintertux Gletsjer ook tot dit gebied behoort. Wil je met een groep op wintersport en ben je niet vies van een biertje na een dan op de piste? Dan is Mayrhofen een uitstekende bestemming! Mayrhofen staat bekend om zijn bruisende après-ski, maar ook voor degene die liever rustig de dag eindigen is er genoeg te doen. Met meer dan 170 km aan pistes is er genoeg piste voor iedereen. Met een groot aanbod aan rode pistes is het gebied van Mayrhofen erg geschikt voor de iets gevorderde wintersporter, maar ook voor de minder gevorderde wintersporter zijn er genoeg blauwe pistes en is er een mooie oefenweide aanwezig. Omdat er zo veel kilometers piste zijn kan je als gevorderde skiër of snowboarder lekker tochten gaan maken met de professionele Flipside instructeurs en het zal je dan ook verrassen dat je na drie dagen nog steeds nieuwe pistes tegen komt! Kortom, dit gebied een uitstekende bestemming. We zien je graag bij je wintersport groepsreis in Mayrhofen

Off-piste mogelijkheden in Mayrhofen-Hintertux (Zillertal 3000)In het gebied van het Zillertal bevindt zich in totaal bijna 800 km aan freerideroutes. Het gasthof van Flipside ligt in het dorp van Mayrhofen en vanuit het gasthof sta je dan ook zo bij de lift om vanuit daar op zoek te gaan naar de diepste verse poeder! Het gebied is groot genoeg om een na een paar dagen nog steeds onverspoorde poeder te vinden. Maar ook op de Hintertux Gletsjer is er een waar freeride walhalla te vinden. Dankzij de hoogte van de Hintertux Gletsjer is het hier van het begin tot het einde van het seizoen sneeuwzeker en kan er dus al vroeg op de brede latten buiten de pistes worden gereden. Onze gidsen van Flipside weten in dit gebied alle routes en zullen je meenemen op een uitdagende en grensverleggende off-piste trip. Uiteraard staat veiligheid wel voorop en kan je zelf je wensen aangeven. De dag wordt afgesloten met een welverdiend drankje en het uitwisselen van alle verhalen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een off-piste trip bij Flipside? Check onze direct te boeken Poederjachten!

Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in Mayrhofen-Hintertux (Zillertal 3000)Speciaal voor families en kinderen biedt flipside ook een wintersportreis voor familie en kinderen in Mayrhofen aan. Er is voor ieder wat wils te vinden in het gebied van Mayrhofen. Het gebied beschikt over een ruim aanbod aan blauwe en rode pistes die als niet al te moeilijk worden ervaren. Voor de kleine kinderen die net beginnen met skiën of snowboarden is er een kinderland aanwezig. Ook is er een funslope met een lengte van maar liefst 650 meter te vinden. Deze funslope is een erg leuke uitdaging en bevat onder andere kombochten en kleine jumps. Voor de kleine stunters van de familie is er, naast het grote funpark, ook een funpark speciaal voor kids aangemaakt. Hier nemen onze Flipside instructeurs je maar al te graag mee naar toe! Na een dag op de piste even lekker relaxen met de hele familie? Mayrhofen beschikt over een ontzettend leuk Erlebnisbad met onder andere allerlei waterglijbanen en meerdere zwembaden. In het dorp zijn er, behalve de après-ski, ook genoeg andere activiteiten te doen. Het dorp zit vol leuke winkeltjes en restaurantjes. Een ideaal dorp om met je familie en kinderen heen te gaan!

Leren skiën en leren snowboarden in Mayrhofen-Hintertux (Zillertal 3000)Samen met onze Flipside instructeurs kan jij leren skiën of leren snowboarden in het gebied van Mayrhofen. Dankzij het grote aanbod aan blauwe pistes en een oefenweide is er genoeg ruimte om jou je eerste bochten op ski's of op een snowboard te laten maken. Onze instructeurs zullen jou stap voor stap meenemen in hun lessen, uiteraard op een tempo waar jij je fijn bij voelt. Na de lessen nemen wij ook altijd ruim de tijd om door middel van foto's en videobeelden te kijken naar jouw progressie, zodat we gerichte aanwijzingen kunnen geven die jouw progressie alleen maar zullen bevorderen. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Skiles en snowboardles in Mayrhofen-Hintertux (Zillertal 3000)Wil je je techniek verbeteren? Leren freestylen? Of juist de eerste meters in het off-piste terrein maken? Alles is mogelijk in Mayrhofen-Hintertux (Zillertal 300). Samen met de instructeurs van Flipside ga je iedere dag op pad om aan je progressie te werken. Tijdens de skiles of snowboardles worden verschillende thema's behandeld. Of dat nou techniek, freestyle of freeriden is, aan het eind van de reis zal je een hoop progressie gemaakt hebben. Op zoek naar een uitdaging? In Mayrhofen ligt de Harakiri, de steilste piste van Oostenrijk (78%). Menig ervaren skiër en snowboarder heeft diep respect voor deze piste!
Nog niet toe aan de Harakiri? Dan zijn er nog genoeg andere dingen te doen in het gebied van Mayrhofen. Dit gebied beschikt over een 650 meter lange funslope met onder andere kombochten en kleine jumps. Ook is het funpark van Mayrhofen erg bekend en laat het menig freestylehart sneller kloppen. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Als single skiën of snowboarden in Mayrhofen-Hintertux (Zillertal 3000)Is op het moment dat jouw singlereis gepland staat de sneeuw het beste in het gebied van Mayrhofen? Dan is de kans aanwezig dat dit de bestemming wordt van jullie reis! Omdat we er zeker van zijn dat we tijdens deze reizen de beste sneeuwcondities en het beste weer treffen, beslissen we pas een week van tevoren waar de reis heen gaat. De lessen die tijdens de singlereizen gegeven worden door onze Flipside instructeurs zijn voor ieder niveau toegankelijk.
Dankzij het uitgebreide aanbod aan pistes en après-ski is Mayrhofen een fijne bestemming voor de singlereis. Overdag veel kilometers maken op de piste en met elkaar de dag afsluiten in de après-ski, veel beter kun je het niet treffen toch?
Sitemap Reisverzekering afsluiten