Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)

Nederland in Oostenrijk


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Geschikt voor gevorderden
  • Geschikt voor beginners
  • Sneeuwzeker
  • Kindvriendelijk
  • Goede off-piste
  • Geweldige après-ski

Wintersport groepsreis in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)Het Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten), misschien wel de populairste wintersportbestemming onder de Nederlanders. Vooral in het hoogseizoen zie je met name in Gerlos overal Nederlanders. Maar wat maakt deze bestemming nou zo populair? Het gebied van Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) heeft in totaal zo'n 143 kilometer skipiste, waarvan 43 blauw, 89 rood en 11 zwart. Het overgrote deel in het gebied bestaat dus uit rode pistes, maar ook voor de beginnende wintersporter zijn er een aantal mooie blauwe pistes te vinden. Vooral in Gerlos heb je een mooi plateau met allemaal blauwe pistes, een droom voor de beginnende wintersporter. De meer gevorderde wintersporters kunnen zich wagen aan een tocht door het gebied. Hou er rekening mee dat Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) een erg druk gebied is, dus dat er flinke rijen kunnen ontstaan bij de verbindingsliften. Nog een reden waarom Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) zo populair is bij de Nederlandse wintersporters is de après-ski, vooral in Gerlos is zeer uitbundige après-ski te vinden. Al met al is Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) een zeer geschikte bestemming voor een wintersport groepsreis, zeker als je je graag bevindt tussen de Nederlandse wintersporters. Wil je toch graag nog wat meer informatie over een wintersport groepsreis in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)? Neem contact met ons op of kijk op de reizenpagina's!

Off-piste mogelijkheden in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)Het Zillertal Arena is een populaire wintersportbestemming voor toeristen, maar ook menig freerider komt hier graag. Direct vanuit de liften kan je direct een aantal mooie freeride routes rijden met een niet al te hoog instapniveau. Vanwege de hoogte van het gebied zal je vooral op grasondergrond rijden, waardoor het al vroeg in het seizoen mogelijk is om de off-piste mogelijkheden van Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) te verkennen. Tijdens onze poederjacht zullen we met onze eigen Flipside gidsen het gebied van Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) verkennen en op zoek gaan naar de mooiste lijnen.
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)Vanwege zijn grote diversiteit aan pistes is dit gebied erg geschikt voor een wintersport met families en kinderen in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten). De minder gevorderde wintersporters kunnen zich uitstekend vermaken op de oefenweides in het dorp, of op de Gerlosplatte. En de gevorderde wintersporters van de groep kunnen mooie tochten maken over de lange en brede pistes. Op wintersport met jongere kinderen? De dorpen beschikken ook over een kinderland voor de allerkleinsten. Aan het einde van de dag is het natuurlijk erg gezellig om met de hele familie nog even een drankje te doen in een van de vele après-ski-barretjes. Als je op wintersport wilt met familie en kinderen in in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten), hou er dan wel rekening mee dat het erg druk kan zijn in dit gebied en dat er in het hoogseizoen aardige rijen kunnen ontstaan bij de liften.

Leren skiën en leren snowboarden in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)Nog geen of weinig ervaring in de wintersport? Of wil je als skiër juist leren snowboarden? Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) is erg geschikt voor skiles of snowboardles. Samen met de gecertificeerde instructeurs van Flipside kan jij hier je eerste bochten leren en je eerste pistes naar beneden pakken. De instructeurs van Flipside kennen het gebied op hun duimpje, waardoor zij iedere dag een gepaste piste kunnen vinden om op te oefenen. Vooral op de Gerlosplatte zijn een aantal mooie blauwe pistes te vinden die zeer toegankelijk zijn voor beginners. Tijdens de lessen maken onze instructeurs ook gebruik van videoanalyse die aan het einde van de lesdag wordt besproken. Door de videoanalyse krijg je een beter inzicht in je eigen bewegingen en is er meer progressie mogelijk. Wil je graag wat meer informatie over het leren skiën of leren snowboarden in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)?Neem gerust contact met ons op!

Skiles en snowboardles in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)Al ervaring met skiën of snowboarden maar wil jij toch graag nog skiles of snowboardles om je skills te verbeteren? Flipside biedt jouw de lessen die je nodig hebt. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs nemen jou mee tijdens jouw reis op weg naar een betere skiër of snowboarder. Aan de hand van beeldmateriaal en videoanalyses kunnen zij jou gerichte en persoonlijke feedback geven. Dankzij de grootte van het skigebied is het mogelijk om iedere dag op een ander punt in het gebied de lessen te starten. Dit zorgt voor grote diversiteit en afwisseling binnen de lessen, iedere piste is immers anders. Start je liever meerdere dagen op hetzelfde punt? Ook dat is geen probleem natuurlijk. Wil je meer informatie over skiles en snowboardles in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)? Neem contact met ons op!

Als single skiën en snowboarden in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten)Heb je voor de singlereis van Flipside gekozen? Dan is de kans dat die reis naar Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) gaat aanwezig. Tijdens deze reizen bepalen we pas een week voor vertrek waar de reis naartoe gaat. Dit doen wij omdat we natuurlijk naar een gebied willen gaan waar op dat moment goede sneeuw te vinden is. Omdat in Zillertal Arena (Gerlos-Königsleiten) voor iedere wintersporter wat wils is, is het gebied ook uitstekend geschikt voor onze singlereizen. Overdag veel skiën en snowboarden, veel meters en mooie tochten maken en aan het eind van de dag een welverdiend biertje in de beroemde après-ski van Gerlos drinken. Voor degene die er na de après-ski nog geen genoeg van hebben, biedt het gebied ook meerdere mogelijkheden voor het nachtleven.
Sitemap Reisverzekering afsluiten