Kitzbühel - Kirchberg

Beroemd en berucht


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Ideaal voor beginners
  • Gezellige après-ski
  • Gevarieerd gebied
  • Fijne off-piste
  • Kindvriendelijk

Wintersport groepsreis in Kitzbühel - KirchbergKitzbühel - Kirchberg, een populaire wintersportbestemming onder de Nederlanders. En dat is niet voor niets, want Kitzbühel - Kirchberg heeft het allemaal. Kitzbühel - Kirchberg heeft in totaal 179 kilometer aan skipiste waarvan 101 kilometer blauw, 61 kilometer rood en 17 kilometer zwart. De beroemdste skipiste van Kitzbühel - Kirchberg is zonder twijfel de Hahnenkamm, hier worden ieder jaar de Hahnenkamm-Rennen gehouden. Het gebied van Kitzbühel - Kirchberg is een mooi, groot en gevarieerd gebied. Van beginner tot gevorderd, iedere wintersporter kan zich hier vermaken. Dankzij de moderne liftverbindingen zijn ook de omliggende dorpen makkelijk te bereiken. En de mogelijkheid tot het maken van tochten is ideaal. En als je dan aan het einde van een lange dag skiën of snowboarden nog steeds niet genoeg hebt, dan kan je nog een biertje drinken in de uitbundige après-ski van Kitzbühel - Kirchberg! Een wintersport groepsreis in Kitzbühel - Kirchberg is dus altijd een goed idee. 

Off-piste mogelijkheden in Kitzbühel - KirchbergHoewel Kitzbühel - Kirchberg niet direct bekend staat als freeride gebied, zijn er genoeg mogelijkheden tot het rijden van een aantal mooie lijnen. Het terrein van Kitzbühel - Kirchberg begeeft zich vooral op een ondergrond van gras en kun je er al vroeg in het seizoen terecht. Vanwege het feit dat Kitzbühel - Kirchberg niet direct bekend staat als freeride gebied, is het daar ook nog niet heel druk. Onze freeride gidsen nemen je maar al te graag mee op tocht door het gebied. Tijdens een van onze poederjachten ga je samen met onze gidsen op pad om de mooiste lijnen te rijden en de stilste poedervelden te vinden.
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in Kitzbühel - KirchbergKitzbühel - Kirchberg is een gebied dat voor iedere wintersporter geschikt is, dus ook voor de wintersporters die met familie en kinderen op vakantie gaan. Kitzbühel - Kirchberg heeft meerdere kinderlanden met daarbij een paar mooie oefenweides. Ook de blauwe pistes zijn goed te doen waardoor het al gauw mogelijk is om kleine tochtjes te maken. De gevorderde wintersporters van de familie kunnen zich vermaken op de meer uitdagende pistes van het gebied. De horeca gelegenheden in Kitzbühel - Kirchberg zijn ook niet mis, zowel voor lunch als après-ski zijn er genoeg leuke restaurants en barretjes waar het dak er af kan gaan. Enthousiast geworden over Kitzbühel - Kirchberg? Wie weet zien we jou dan tijdens je Wintersport met familie en kinderen in Kitzbühel - Kirchberg[/titel] Kitzbühel - Kirchberg is een gebied dat voor iedere wintersporter geschikt is, dus ook voor de wintersporters die met familie en kinderen op vakantie gaan. Kitzbühel - Kirchberg heeft meerdere kinderlanden met daarbij een paar mooie oefenweides. Ook de blauwe pistes zijn goed te doen waardoor het al gauw mogelijk is om kleine tochtjes te maken. De gevorderde wintersporters van de familie kunnen zich vermaken op de meer uitdagende pistes van het gebied. De horeca gelegenheden in Kitzbühel - Kirchberg zijn ook niet mis, zowel voor lunch als après-ski zijn er genoeg leuke restaurants en barren waar het dak er af kan gaan. Enthousiast geworden over Kitzbühel - Kirchberg? Wie weet zien we jou dan tijdens je wintersport met familie en kinderen in Kitzbühel - Kirchberg!

Leren skiën en leren snowboarden in Kitzbühel - Kirchberg[/titel] Kitzbühel - Kirchberg is een gebied dat ideaal is voor beginners. De dorpen hebben allemaal oefenweides, waar je als beginner fijn aan de slag kunt om je eerste bochten te leren maken. Tijdens onze trips wordt er op ieder niveau lesgegeven en dus ook aan beginners. Onze flipside instructeurs leren je graag skiën of snowboarden! De eerste dagen zullen intensief zijn, met hier en daar wat vallen en opstaan, maar het is het allemaal waard! In kleine groepen zul je aan de slag gaan met het leren van je eerste bochten. Ook wordt er tijdens de les gebruik gemaakt van videoanalyse die aan het einde van de lesdag besproken wordt. Wil je meer weten over het leren skiën en leren snowboarden in Kitzbühel - Kirchberg? Neem dan eens contact met ons op!

Skiles en Snowboardles in Kitzbühel - Kirchberg[/titel] Ook als je al wel ervaring hebt met skiën of snowboarden bieden wij nog lessen aan bij Flipside. Je zult dan onder leiding van een van onze eigen instructeurs skiles of snowboardles krijgen dat is aangepast op jouw niveau. Dus kan je al skiën of snowboarden, maar wil je graag nog (bijvoorbeeld) je techniek verbeteren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een van de gebieden waar we deze skilessen en snowboardlessen zouden kunnen geven is Kitzbühel - Kirchberg. Zoals eerder al aangegeven heeft het gebied veel pistes die geschikt zijn voor de beginnende wintersporter, maar ook als je al meer ervaring hebt zit je hier goed. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor skiles en snowboardles in Kitzbühel - Kirchberg? Neem gerust contact met ons op.

Als single skiën of snowboarden in Kitzbühel - Kirchberg[/titel] Heb je voor de singlereis van Flipside gekozen? Dan is de kans dat die reis naar Kitzbühel - Kirchberg gaat aanwezig. Tijdens deze reizen bepalen we pas een week voor vertrek waar de reis naartoe gaat. Dit doen wij omdat we natuurlijk naar een gebied willen gaan waar op dat moment goede sneeuw te vinden is. Omdat in Kitzbühel - Kirchberg voor ieder wat wils is, is het gebied ook uitstekend geschikt voor onze singlereizen. Overdag veel skiën en snowboarden, veel meters en mooie tochten maken en aan het eind van de dag een welverdiend biertje in de après-ski drinken. Voor degene die er na de après-ski nog geen genoeg van hebben, biedt het gebied ook meerdere mogelijkheden voor het nachtleven." target="_blank">wintersport met familie en kinderen in Kitzbühel - Kirchberg!

Leren skiën en leren snowboarden in Kitzbühel - KirchbergKitzbühel - Kirchberg is een gebied dat ideaal is voor beginners. De dorpen hebben allemaal oefenweides, waar je als beginner fijn aan de slag kunt om je eerste bochten te leren maken. Tijdens onze trips wordt er op ieder niveau lesgegeven en dus ook aan beginners. Onze flipside instructeurs leren je graag skiën of snowboarden! De eerste dagen zullen intensief zijn, met hier en daar wat vallen en opstaan, maar het is het allemaal waard! In kleine groepen zal je aan de slag gaan met het leren van je eerste bochten. Ook wordt er tijdens de les gebruik gemaakt van videoanalyse die aan het einde van de lesdag besproken wordt. Wil je meer weten over het leren skiën en leren snowboarden in Kitzbühel - Kirchberg? Neem dan eens contact met ons op!

Skiles en Snowboardles in Kitzbühel - KirchbergOok als je al wel ervaring hebt met skiën of snowboarden bieden wij nog lessen aan bij Flipside. Je zult dan onder leiding van een van onze eigen instructeurs skiles of snowboardles krijgen dat is aangepast op jouw niveau. Dus kan je al skiën of snowboarden, maar wil je graag nog (bijvoorbeeld) je techniek verbeteren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een van de gebieden waar we deze skilessen en snowboardlessen zouden kunnen geven is Kitzbühel - Kirchberg. Zoals eerder al aangegeven heeft het gebied veel pistes die geschikt zijn voor de beginnende wintersporter, maar ook als je al meer ervaring hebt zit je hier goed. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor skiles en snowboardles in Kitzbühel - Kirchberg? Neem gerust contact met ons op.


Als single skiën of snowboarden in Kitzbühel - KirchbergHeb je voor de singlereis van Flipside gekozen? Dan is de kans dat die reis naar Kitzbühel - Kirchberg gaat aanwezig. Tijdens deze reizen bepalen we pas een week voor vertrek waar de reis naartoe gaat. Dit doen wij omdat we natuurlijk naar een gebied willen gaan waar op dat moment goede sneeuw te vinden is. Omdat in Kitzbühel - Kirchberg voor ieder wat wils is, is het gebied ook uitstekend geschikt voor onze singlereizen. Overdag veel skiën en snowboarden, veel meters en mooie tochten maken en aan het eind van de dag een welverdiend biertje in de après-ski drinken. Voor degene die er na de après-ski nog geen genoeg van hebben, biedt het gebied ook meerdere mogelijkheden voor het nachtleven.
Sitemap Reisverzekering afsluiten