Hochzillertal – Hochfügen

Populair op alle fronten


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Sneeuwzeker
  • Geschikt voor gevorderden
  • Moderne liften
  • Fantastische off-piste

Wintersport groepsreis in Hochzillertal – HochfügenHet gebied van Hochzillertal – Hochfügen ligt in het Zillertal en bestaat, logischerwijs, uit de deelgebieden Hochzillertal (Kaltenbach) en Hochfügen. Het gebied heeft in totaal 79 kilometer skipiste en is daarmee niet het grootste gebied, maar dat verandert niets aan de populariteit van het gebied. In Hochzillertal – Hochfügen vind je veel moderne skiliften waardor je je makkelijk verplaatst in het skigebied en door de grote capaciteit worden wachtrijen voorkomen. Hochzillertal – Hochfügen is een gebied dat redelijk geschikt is voor beginners en zeer geschikt voor gevorderden. Er zijn een aantal mooie blauwe pistes te vinden in Hochzillertal – Hochfügen, maar vanwege de uitdagende pistes die hier omheen liggen is het voor beginners niet makkelijk om een tocht te maken. Meer informatie over een wintersport groepsreis in Hochzillertal – Hochfügen? Kijk gerust eens op onze reizen-pagina!

Off-piste mogelijkheden in Hochzillertal – HochfügenHet Zillertal is een populaire wintersportbestemming voor toeristen, maar ook menig freerider komt hier graag. Direct vanuit de liften kan je direct een aantal mooie freeride routes rijden met een niet al te hoog instapniveau. Vanwege de hoogte van het gebied zul je vooral op grasondergrond rijden, waardoor het al vroeg in het seizoen mogelijk is om de off-piste mogelijkheden van Hochzillertal – Hochfügen te verkennen. Tijdens onze poederjacht zullen we met onze eigen Flipside gidsen het gebied van Hochzillertal – Hochfügen verkennen en op zoek gaan naar de mooiste lijnen.
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in Hochzillertal – HochfügenDenk je aan een wintersport met familie en kinderen in Hochzillertal – Hochfügen? Dan zijn er natuurlijk een aantal factoren waar het gebied sowieso aan moet voldoen. Ten eerste is dat natuurlijk een kinderland en fijne beginnerspistes voor de kinderen en de beginnende skiërs of snowboarders, deze zijn er wel in Hochzillertal – Hochfügen, maar daar zul je wel vaak eerst een gondel voor moeten nemen. Voor de gevorderde wintersporters van de familie zijn er genoeg uitdagende pistes te vinden in Hochzillertal – Hochfügen. Onze flipside instructeurs nemen je graag mee door het hele gebied en zullen er alles aan doen om het een onvergetelijke vakantie te laten worden!

Leren skiën en leren snowboarden in Hochzillertal – HochfügenLeren skiën en leren snowboarden in Hochzillertal – Hochfügen? Hochzillertal – Hochfügen heeft een aantal mooie beginnerspistes waar je kunt leren skiën of leren snowboarden. Tijdens de reizen van Flipside wordt er lesgegeven op ieder niveau, dus ook voor de beginnende skiër of snowboarder. Deze lessen worden door onze eigen Flipside instructeurs verzorgd en de fun-factor zal hoog bovenaan staan. Tijdens de lessen wordt er ook gebruik gemaakt van videoanalyse, die aan het einde van de lesdag besproken wordt. Dit geeft jou nog meer inzicht in je eigen bewegingen en het helpt je om nog sneller progressie te boeken. Dus wil jij graag leren skiën of leren snowboarden, neem contact met ons op en boek vandaag nog jouw ski of snowboardtrip bij Flipside!

Skiles en snowboardles in Hochzillertal – HochfügenHeb je wel al ervaring met skiën of snowboarden, maar wil je graag nog wat extra lessen? Dan ben je bij Flipside aan het juiste adres. Onze Flipside instructeurs nemen je graag mee op pad door het gebied. Tijdens een skiles of snowboardles van onze Flipside instructeurs kunnen meerdere thema's centraal staan. Zo kunnen we de ene dag aan jouw techniek werken, en de andere dag bijvoorbeeld aan je freestyleskills. Onze instructeurs hebben voor iedere wintersporter een uitdaging klaarstaan! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als single skiën of snowboarden in Hochzillertal - HochfügenAls je als single mee gaat skiën of snowboarden met onze singlereis zou het zo maar kunnen zijn dat we in Hochzillertal - Hochfügen belanden. We maken voor deze week pas een week van tevoren de bestemming bekend, dit omdat we 100% sneeuwgarantie willen bieden. Dankzij de veelzijdigheid van het gebied, de sneeuwzekerheid, de pistes en de off-piste mogelijkheden is dit gebied een echte allrounder. Natuurlijk is het tijdens de singlereis ook enigzins belangrijk dat er een beetje après-ski te vinden is in het dorp. In Hochzillertal - Hochfügen kan je gezellig een biertje doen, maar het kan er ook goed losgaan!
Sitemap Reisverzekering afsluiten