Salzburger Sportwelt

Acht dorpen, één gebied


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Geschikt voor beginners
  • Groot gebied
  • Kindvriendelijk
  • Goede mogelijkheid voor tochten
  • Gezellige après-ski

Wintersport groepsreis in Salzburger SportweltHet Salzburger Sportwelt is een groot skigebied dat bestaat uit allemaal verschillende dorpjes die bij elkaar goed zijn voor 225 kilometer skipiste. Het Salzburger Sportwelt is dan wel een groot gebied, maar het is niet op alle punten naadloos aan elkaar aangesloten. De dorpen die bij Salzburger Sportwelt zijn aangesloten zijn Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben en Filzmoos. Als je een wintersport groepsreis in Salzburger Sportwelt boekt, weet je dat je voor de gehele groep een leuk gebied hebt uitgekozen. Salzburger Sportwelt is toegankelijk, uitdagend en gezellig voor iedere doelgroep. Het totale gebeid heeft zo'n 95 kilometer blauwe pistes, 120 kilometer rode en 10 kilometer zwarte pistes. Ben je benieuwd geworden naar wat de mogelijkheden zijn voor een wintersport groepsreis in Salzburger Sportwelt? Neem gerust contact op met ons!

Off-piste mogelijkheden in Salzburger SportweltDe off-piste mogelijkheden in Salzburger Sportwelt zijn niet zo eindeloos als in andere gebieden. Wil je toch op poederjacht gaan in Salzburger Sportwelt, dan is Zauchensee de beste optie. Zauchensee heeft het meest uitdagende terrein en hier zul je een aantal mooie treeruns tegenkomen. Bijkomend voordeel is dat je in Zauchensee vooral op een ondergrond van gras zult freeriden, dus de kans dat je een rots of steen raakt is een stuk kleiner. Tijdens een poederjacht in Salzburger Sportwelt nemen onze Flipside gidsen je mee op expeditie door het gebied. Er moet natuurlijk wel genoeg sneeuw liggen, want Zauchensee heeft in verhouding tot de andere dorpen van Salzburger Sportwelt meer sneeuw nodig, dit omdat het steilere hellingen heeft. Maar de ligging van Zauchensee zorgt er wel voor dat het vaak wat meer sneeuw ontvangt dan de andere dorpen in Salzburger Sportwelt, dus dat komt goed uit!
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in Salzburger SportweltHet gebied van Salzburger Sportwelt is een mooi gebied met fijne, afwisselende pistes. Ook heeft het gebied diverse kinderlanden waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken terwijl de rest van de familie zich vermaakt op de fijne pistes van het gebied. De pistes zijn gevarieerd en bieden een goede mogelijkheid tot het maken van tochten. Salzburger Sportwelt heeft allerlei fijne restaurantjes op de piste waar je tussen de middag lekker met de hele familie kan lunchen. Deze restaurants verschillen van gezellig berghutjes tot moderne restaurants, dus ook daarin is genoeg keuze. Aan het einde van de dag is er genoeg mogelijkheid om met z'n alle een drankje te doen in de après-ski. De après-ski in Salzburger Sportwelt is goed, maar de beste vind je zonder twijfel in Flachau. Hopelijk zien wij jou tijdens je wintersport met familie en kinderen in Salzburger Sportwelt!

Leren skiën en leren snowboarden in Salzburger SportweltSalzburger Sportwelt is een fijn gebied voor beginnende skiërs en snowboarders, bijna ieder dorp heeft mooie glooiende pistes en oefenweides voor de beginnende skiër of snowboarder. Zauchensee is hierop de uitzondering, daar zijn vooral uitdagende en steilere pistes te vinden. De beste optie om te leren skiën of leren snowboarden in Salzburger Sportwelt is misschien wel Kleinarl, hier vind je de meeste en fijnste blauwe pistes. Tijdens de skiles of snowboardles ga je met een van onze Flipside instructeurs aan de slag om jouw eerste bochten de leren maken. Het zijn vooral in het begin intensieve dagen, omdat leren skiën en leren snowboarden veel energie vergt, maar als je het eenmaal onder de knie hebt kun je mooie tochten door het gebied maken. Wil je meer informatie over het leren skiën en leren snowboarden in Salzburger Sportwelt? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Skiles en snowboardles in Salzburger SportweltTijdens onze reizen bieden wij skiles en snowboardles aan voor alle niveau's. Dus ook als je al ervaring hebt, maar graag nog een paar lessen krijgt, ben je bij ons aan het juiste adres. Skiles en snowboardles in Salzburger Sportwelt is leuk, uitdagend en vooral gevarieerd. Omdat het zo'n groot gebied is kunnen we mooie tochten maken en de verschillende skidorpen bezoeken. Het meest uitdagende terrein zullen we vinden in Zauchensee. Tijdens de skilessen en snowboardlessen maken we ook gebruik van videoanalyse, deze kunnen we dan aan het einde van de lesdag bespreken zodat je een goed beeld krijgt bij hoe je op je snowboard of ski's staat en wat er nog verbeterd kan worden. Wil je meer informatie over skiles en snowboardles in Salzburger Sportwelt? Neem gerust contact met ons op.

Als single skiën of snowboarden in Salzburger SportweltSalzburger Sportwelt is een gevarieerd skigebied met goede après-ski, dat maakt het dus een geschikt gebied voor onze singlereis. Tijdens onze singlereis staat skiën en snowboarden centraal, maar is er aan het einde van de dag zeker ruimte voor een gezellig biertje in de après-ski. Voor onze singlereis willen wij wel 100% sneeuwgarantie bieden, vandaar dat we pas een week van tevoren beslissen waar de reis naar toe gaat.
Sitemap Reisverzekering afsluiten