Sölden - Ötztal Arena

Hotspot in de Alpen


Lees verder

Oostenrijk

Positief aan deze bestemming

  • Veel off-piste mogelijkheden
  • Gezellige après-ski
  • Sneeuwzeker
  • Groot aantal pistekilometers

Wintersport groepsreis in Sölden - Ötztal ArenaHet gebied van de Ötztal Arena bestaat uit meerdere skigebieden, waarvan Sölden de bekendste en de grootste is. Ook is het een hoog gebied, het gebied van Sölden heeft namelijk twee gletsjers. Het gebied van Sölden heeft voor ieder niveau wintersporter wel iets te bieden. Zo vind je bij de Gaislachkogl de meest uitdagende pistes en op de Tiefenbachgletsjer en rond de Giggijoch zijn een aantal mooie blauwe pistes te vinden voor de beginnende wintersporter. Het kan hier alleen wel druk worden tijdens het hoogseizoen. Door de hoogte van het gebied is het ook een erg sneeuwzeker gebied, je bevind je immers op de gletsjer. Het dal kan nog wel eens groen zijn, maar zodra je met de lift omhoog gaat bevind je je in een winterwonderland. Een wintersport groepsreis in Sölden - Ötztal Arena is altijd een goed idee. Dit omdat het erg gevarieerd is en voor iedereen iets te bieden heeft. En ook de après-ski in Sölden is er een om te onthouden...

Off-piste mogelijkheden in Sölden - Ötztal arenaSölden - Ötztal Arena is een geweldig freeride gebied die nog niet overspoeld wordt door locals en toeristen. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je geen eerste lijnen meer kan zetten. Het Ötztal heeft een heel groot oppervlakte, dus het is ook niet heel verrassend dat je hier heel veel verschillende soorten terrein tegen komt. Uiteraard vind je bij de gletsjers in Sölden mooie steile lijnen. Buiten de gletsjers vind je wat makkelijker terrein die ook voor de beginnende freerider goed te doen zijn. De off-piste mogelijkheden in het Ötztal zijn dus ontzettend gevarieerd en onze Flipside gidsen nemen jou graag mee op poederjacht door het gebied!
Bekijk video

Wintersport met familie en vrienden in Sölden - Ötztal ArenaHet gebied van Sölden heeft genoeg oefenpistes waar de kinderen die nog niet zo veel ervaring hebben fijn kunnen oefenen. In het dorp zitten een paar oefenpistes, maar de mooiste liggen toch bij de Giggijoch. De Giggijoch is makkelijk te bereiken door middel van een gondel. Terwijl de kleinsten en de beginners zich hier vermaken, kunnen de familieleden die al meer ervaring hebben zich heel goed vermaken in de rest van het gebied. Sölden is een gevarieerd gebied en met een beetje zoeken kom je altijd wel mooie pistes tegen. Tijdens een wintersport met familie en vrienden in Sölden - Ötztal Arena hoeft niemand zich te vervelen, omdat het voor iedereen iets te bieden heeft, de après-ski is namelijk ook zeker niet verkeerd! 

Leren skiën en leren snowboarden in Sölden - Ötztal ArenaSölden is niet direct het eerste gebied waar je aan denkt als je als beginner wilt leren skiën of wilt leren snowboarden, maar dat betekent niet dat het niet geschikt is voor beginners. In het dorp van Sölden liggen een paar mooie oefenpistes en bij de Giggijoch vind je er nog meer. De Giggijoch is makkelijk te bereiken door een gondel, die je ook aan het einde van de dag weer naar beneden kan nemen. De Gletsjers hebben ook een paar mooie blauwe pistes die een mooie uitdaging zijn zodra je bochten hebt leren draaien. Samen met onze Flipside instructeurs ga je aan de slag om je eerste meters in de sneeuw te maken. Tijdens de lessen wordt er ook gebruik gemaakt van videoanalyse, dit helpt je om meer inzicht te krijgen in je eigen bewegingen en daardoor dus ook sneller progressie te boeken. Heb je dus altijd al willen leren skiën of willen leren snowboarden? Neem contact met ons op en come join us!

Skiles en snowboardles in Sölden - Ötztal ArenaOok voor de wintersporter die al wat meer ervaring heeft is Sölden een fijn gebied om heen te gaan. En heb jij nou al ervaring met skiën of snowboarden, maar wil jij toch graag nog wat extra tips om nog beter te worden? Boek dan je skiles of snowboardles bij Flipside. In het gebied van Sölden zijn voldoende mooie, uitdagende pistes die jou een stap verder kunnen helpen in je techniek. Onze Flipside instructeurs staan voor je klaar om je van tips en tricks te voorzien. ook maken zij gebruik van videoanalyse die aan het einde van de lesdag wordt besproken. En natuurlijk zijn we er ook niet vies van om aan het einde van een intensieve dag samen een biertje te drinken in de bruisende après-ski van Sölden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Als single skiën of snowboarden in SöldenHeb je je ingeschreven voor onze singlereis? Dan blijft het tot een week voor vertrek een verrassing waar de reis heen gaat. Dit omdat wij graag 100% sneeuwgarantie aan je aanbieden. Tijdens deze singlereis hoef je niet persé alleenstaand te zijn, je mag natuurlijk ook met een paar vrienden komen! De reis staat vooral in het teken van een sportieve week waarbij we veel skiën en snowboarden. Aan het einde van de dag gaan we natuurlijk ook nog even met z'n alle de après-ski in. En laat Sölden nou een ontzettend bruisende après-ski hebben, dus dat belooft veel gezelligheid!
Sitemap Reisverzekering afsluiten