Breuil-Cervinia

Letterlijk een hoogtepunt


Lees verder

Italië

Positief aan deze bestemming

  • Groot gebied
  • Rustig
  • Veel variatie op de piste
  • Sneeuwzeker
  • Geschikt voor beginners

Wintersport groepsreis in Breuil-CerviniaBreuil-Cervinia heeft een prachtige verbinding met het Zwitserse Zermatt waardoor het een groot en uitgebreid skigebied is. Het gebied rondom Breuil-Cervinia telt in totaal 322 kilometer aan skipiste, waarvan er ruim honderd in het Italiaanse gedeelte ligt. De pistes in dit Italiaanse gedeelte zijn over het algemeen vooral hele brede, vlakke pistes. Ideaal voor beginners of skiërs en snowboarders die van carven houden. De wintersporters die meer van uitdagendere pistes houden kunnen hun hart ophalen in het Zwitserse Zermatt, wat dankzij de goede liftverbinding goed te bereiken is. Het gebied van Breuil-Cervinia is, dankzij de grote diversiteit aan pistes, een geschikt gebied voor een wintersport groepsreis waarbij er veel niveauverschil is. Ook vind je in dit gebied de hoogste skilift van Europa, die gaat namelijk tot zo'n 3800 meter hoog, wat ook weer inhoudt dat het ook mogelijk is om lange afdalingen naar beneden te maken. De langste afdaling in dit gebied is 22 kilometer, waarbij je tussendoor alleen een korte stoeltjeslift moet pakken. Meer informatie over een wintersport groepsreis in Breuil-Cervinia? Kijk eens op de reizenpagina!

Off-piste mogelijkheden in Breuil-CerviniaHet terrein van Breuil-Cervinia is niet het meest bijzondere terrein voor mensen die speciaal voor het freeriden komen. Breuil-Cervinia is een vrij vlak terrein, wat je als off-piste rijder natuurlijk niet wilt. Het gedeelte van Cieloalto kent wel een aantal mooie routes. Maar als je echt een mooi freeride terrein zoekt dan moet je richting Zermatt gaan, wat vanuit Breuil-Cervinia goed te bereiken is. Het gebied van Zermatt ligt wel gedeeltelijk op de gletsjer, waardoor het raadzaam is om met een gids op pad te gaan. Gelukkig weten de gidsen van Flipside hier de mooiste routes om tijdens de poederjacht samen met jou te gaan ontdekken!
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in Breuil-CerviniaBreuil-Cervinia is een fijne bestemming om heen te gaan als je op wintersport wilt met familie en kinderen. Breuil-Cervinia heeft in het dorp een kinderland en nog een paar oefenpistes. Dankzij de brede, vlakke pistes die het gebied heeft kunnen de kinderen al gauw mee de pistes op. Het gebied van Breuil-Cervinia is ook vrij rustig, wat het ook fijner maakt voor de kleinsten van de familie. Maar ook degene die al meer ervaring hebben zullen zich hier vermaken,  het gebied leent zich perfect voor het maken van lange tochten, het eindeloos carven over de brede pistes en ook de steilere pistes in Zermatt zijn erg vermakelijk. Flipside bied voor jouw wintersport met familie en kinderen in Breuil-Cervinia graag een reis op maat aan, waarbij we met z'n allen het mooie gebied van Breuil-Cervinia gaan ontdekken.

Leren skiën en leren snowboarden in Breuil-CerviniaAls je wilt leren skiën of wilt leren snowboarden is Breuil-Cervinia een uitstekend gebied. Om te beginnen heeft het gebied een paar mooie oefenpistes in het dorp en omdat de blauwe pistes heel breed en vlak zijn, is de stap om je eerste pistes te pakken niet zo groot en kun je dus al snel omhoog! De blauwe pistes zijn niet zo moeilijk en ook de rode zijn vrij goed te doen, waardoor het al snel mogelijk is om tochtjes door het gebied te maken. Uiteraard alles onder begeleiding van onze Flipside instructeurs. Zij nemen je graag mee op je avontuur door Breuil-Cervinia om skiër of snowboarder te worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem eens contact met ons op!

Skiles en snowboardles in Breuil-CerviniaZoals eerder aangegeven is Breuil-Cervinia een uitstekend gebied voor beginners, maar ook de wintersporter met al iets meer ervaring kan zich goed vermaken in Breuil-Cervinia. Tijdens je skiles of snowboardles in Breuil-Cervinia nemen onze Flipside instructeurs je mee door het gebied. Aan de Italiaanse zijde zijn mooie, brede en redelijk vlakke pistes te vinden waar goed aan de techniek gewerkt kan worden. Ook is het ideaal om een lesje carven te doen. Voor de meer steilere pistes gaan we naar de andere kant van de Matterhorn en zitten we dus in het zwitserse gedeelte. En voor de mooie tochten die we tijdens de skiles en snowboardles kunnen maken, combineren we het beste van beide kanten. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als single skiën of snowboarden in Breuil-CerviniaHet gebied van Breuil-Cervinia heeft veel te bieden, veel pistekilometers, gevarieerde pistes, lekker eten. Maar niet geheel onbelangrijk, hoe is de après-ski in Breuil-Cervinia? Als je als single mee gaat met een van onze singlereizen wil je natuurlijk wel weten of er ook gezellig een biertje gedronken kan worden in de après-ski. In Breuil-Cervinia kennen ze niet de après-ski zoals we die in Oostenrijk kennen, maar er kan wel gezellig een wijntje of biertje gedronken worden in een van de barretjes. Meezingen met de après-ski-klassiekers zit er hier niet in. Bij de singlereis bepalen we pas een week van tevoren waar de reis naar toe gaat. Dit omdat we de beste pistekwaliteit en weersomstandigheden willen treffen. Uiteraard proberen we ook rekening te houden met de behoefte van de deelnemers.
Sitemap Reisverzekering afsluiten