La Plagne

Ski in 'Paradis'


Lees verder

Frankrijk

Positief aan deze bestemming

  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor beginners
  • Goede off-piste mogelijkheden
  • Sneeuwzeker

Wintersport groepsreis in La PlagneSamen met Les Arcs het skigebied Paradiski. De gebieden zijn door middel van een gondel met elkaar verbonden. Beide gebieden zijn op zich al groot genoeg, maar door de verbinding is er nog meer skiplezier! Het gebied van La Plagne telt in totaal 225 kilometer piste, waarvan het grootste gedeelte blauwe pistes is. Dat het grootste gedeelte blauwe pistes is betekent niet dat de gevorderde skiër niks te zoeken heeft in het gebied. De pistes in La Plagne zijn redelijk gevarieerd waardoor ook de lichtgevorderde skiër hier nog genoeg vertier heeft. Voor de ver gevorderde wintersporter is het gebied van La Plagne niet heel bijzonder, maar een mogelijkheid is dat je dan uitwijkt naar Les Arcs. Voor een wintersport groepsreis is La Plagne een geschikt gebied. Het is gevarieerd, groot en sneeuwzeker. Een biertje kan er natuurlijk ook zeker genuttigd worden!

Off-piste mogelijkheden in La PlagneQua off-piste terrein is het gebied van La Plagne zeer gevarieerd. Het is een gebied dat erg hoog ligt, dus je hebt te maken met gletsjers, rotsen en couloirs. Zodra je lager in het gebied komt verandert het terrein naar meer bossen en open alpenweides. Het gebied kent heel veel freeride routes voor verschillende niveaus. La plagne wordt steeds bekender en populairder onder de freeriders, dus als je de eerste lijn wilt zetten 's ochtends zal je vroeg je bed uit moeten! Maar onze gidsen staan met alle plezier 's ochtends vroeg al voor je klaar om je mee te nemen op poederjacht door dit prachtige gebied.
Bekijk video

Wintersport met familie en kinderen in La PlagneOp wintersport met familie en kinderen in La Plagne?La Plagne staat er om bekend dat het voor iedereen wel wat leuks te bieden heeft. Het gebied is dan ook zeer kindvriendelijk door zijn grote aanbod aan eenvoudige, blauwe pistes. Terwijl de jongere leden van de familie zich vermaken op de fijne blauwe pistes, kunnen de gevorderde wintersporters van de familie zich verderop in het gebied vermaken, waar nog genoeg rode pistes op je liggen te wachten. Buiten de pistes is er ook van alles te doen in La plagne. Dit alles bij elkaar maakt La Plagne een zeer geschikt gebied voor je wintersport met familie en kinderen. 

Leren skiën en leren snowboarden in La PlagneVeel blauwe en zelfs groene pistes, moderne liften en sneeuwzekerheid, klinkt als een droom voor iedere beginnende skiër of snowboarder. Als je wilt leren skiën of wilt leren snowboarden is La Plagne dan ook een ideale bestemming. Samen met onze Flipside instructeurs zal jij hier je eerste meters in de sneeuw gaan maken. Je krijgt les in niet al te grote groepen, waardoor onze instructeur genoeg oog heeft voor iedere deelnemer. En behalve dat je op de piste al feedback krijgt, maken wij ook gebruik van videoanalyse, die we bespreken aan het einde van de lesdag. Ben jij helemaal stoked om te leren skiën of om te leren snowboarden? Neem contact met ons op en come join us!

Skiles en snowboardles in La PlagneWil je nog een stapje beter worden in skiën of snowboarden? Dan is het raadzaam om nog een skiles of snowboardles te nemen. Onder leiding van onze Flipside instructeurs ga je iedere dag de berg om op jouw ski of snowboardskills verder te ontwikkelen. Aan de hand van jullie behoefte zullen wij verschillende thema's behandelen tijdens de lessen, dit kan bijvoorbeeld techniek of freestyle zijn. Tijdens onze lessen maken wij gebruik van videoanalyse die wij aan het einde van de lesdag bespreken. Door middel van de videoanalyse krijg je een beter beeld van hoe je op je ski's of board staat, waardoor je nog meer progressie kunt maken. La Plagne leent zich uitstekend voor skiles en snowboardles. Er zijn een aantal mooie blauwe pistes en als het niveau het toe laat kunnen we verder gaan op de rode pistes die in het gebied te vinden zijn. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Als single skiën of snowboarden in La PlagneAls je als single mee gaat skiën of snowboarden met een van onze singlereizen zou het zo maar kunnen zijn dat we in La Plagne belanden. Dankzij de veelzijdigheid van het gebied, de sneeuwzekerheid, de pistes en de off-piste mogelijkheden is dit gebied een echte allrounder. Natuurlijk is het tijdens de singlereis ook enigszins belangrijk dat er een beetje après-ski te vinden is in het dorp. In La Plagne kan je wel gezellig een biertje doen, maar echt een groot feest zul je hier niet vinden.
Sitemap Reisverzekering afsluiten